Sonya Salomaa

Acteur

Sonya Salomaa is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Broken Trust

2012 | Thriller

Canada 2012. Thriller van Olivier Ron. Met o.a. Laura Vandervoort, Shawn Roberts, Sonya Salomaa, Sean Allan en Sean Carey.

Sophie Anderson is een topadvocate die een ingewikkelde rechtszaak leidt tegen een corrupt geneesmiddelenbedrijf. Als haar mentor en werkgever, Bruce Harris, wordt ontvoerd, raakt Sophie verstrikt in een ingewikkeld complot dat de rechtszaak in gevaar dreigt te brengen.

All She Wants for Christmas

2006 | Komedie, Drama, Romantiek

Canada 2006. Komedie van Ron Oliver. Met o.a. Monica Keena, Tobias Mehler, Steve Bacic, Ali Liebert en Sonya Salomaa.

Er is geen stad ter wereld waar de kerstgedachte meer heerst dan het plaatsje Forest City. Het kloppende hart van het stadje is namelijk de fabriek waar de mooiste en meest bijzondere kerstproducten gemaakt worden. Noelle werkt in deze kerstfabriek, maar droomt eigenlijk van een baan in de financiƫle wereld van New York. Als ze besluit ervoor te gaan gooit een knappe, mysterieuze man roet in het eten. De fabriek dreigt te worden gesloten. Dit gaat Noelle aan het hart en ze doet haar uiterste best om de fabriek en de kerstgedachte te redden.

Blood Angels

2004 | Horror

Canada 2004. Horror van Ron Oliver. Met o.a. Leah Cairns, Siri Baruc, Lorenzo Lamas, Fiona Scott en Sonya Salomaa.

Ashley is een ongelukkig tienermeisje dat van huis wegloopt. Ze zoekt haar oudere zus Leslie op, maar komt tot de gruwelijke ontdekking dat zij een halfvampier is geworden. Samen met een stel andere bloedmooie vampiers houdt zuslief rave-feestjes met als doel de gasten leeg te zuigen. De vrouwen zijn echter niet tevreden met hun bestaan; ze willen graag volbloed vampiers worden. Ashley komt dan ook als geroepen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonya Salomaa op televisie komt.

Reageer