Rebecca Immanuel

1970 Acteur

Rebecca Immanuel (1970) is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Die Eifelpraxis - Eine Dosis Leben

2017 | Drama

Duitsland 2017. Drama van Christoph Schnee. Met o.a. Leonard Proxauf, Simon Schwarz en Rebecca Immanuel.

De 20-jarige Max komt na een auto-ongeluk in een rolstoel terecht. De voorheen eerzuchtige triatleet heeft alle hoop opgegeven. Om Max over zijn lamlendigheid heen te helpen kiest dr Chris Wegner voor een harde aanpak.

Die Eifelpraxis: Erste Hilfe aus Berlin

2016 | Drama

Duitsland 2016. Drama van Sibylle Tafel. Met o.a. Rebecca Immanuel, Simon Schwarz en Tom Böttcher.

Verpleegkundige Vera wil een nieuwe start maken. Al op haar eerste dag in de praktijk van Dr. Wegner constateert ze dat het er op het platteland, als gevolg van een tekort aan artsen, niet bepaald rustig aan toegaat.

Sommer in Kapstadt

2010 | Drama

Duitsland 2010. Drama van Imogen Kimmel. Met o.a. Rebecca Immanuel, Teresa Weißbach en Ray Fearon.

Net nu de kinderen bijna volwassen zijn en ze wat meer tijd voor elkaar hebben, is Sophies man Dirk verliefd geworden op een jonger exemplaar en voorgoed naar Kaapstad verdwenen. Sophie laat het er echter niet bij zitten en vertrekt naar Kaapstad om haar man voor zich terug te winnen.

Sehnsucht nach Rimini

2007 | Komedie

Duitsland 2007. Komedie van Dietmar Klein. Met o.a. Nicole Heesters, Rebecca Immanuel, Timothy Peach en Juraj Kukura.

Marianne, eigenaresse van een busmaatschappij, moet het na een hartaanval rustiger aan doen. Dochter Susanne wil een fusie met de concurrent, en na een ruzie besluit Marianne haar kleindochter naar Rimini te volgen. Daar beleefde de vrouw vijftig jaar geleden een romance met Giuseppe.

Die Rosenkönigin

2007 | Romantisch drama

Duitsland/Oostenrijk 2007. Romantisch drama van Peter Weck. Met o.a. Mirjam Weichselbraun, Maximilian Schell, Rebecca Immanuel en Erol Sander.

De veelbelovende parfumeur Marie mag voor de gerenommeerde parfumproducent Weidemann werken. Op zoek naar het perfecte parfum wordt Marie verliefd op de charmante chauffeur Bernhard, die later de bankier van Weidemann blijkt te zijn. Weidemanns jaloerse dochter doet er alles aan om Marie te dwarsbomen.

Wer entführt meine Frau?

2006 | Komedie

Duitsland 2006. Komedie van Marco Serafini. Met o.a. Oliver Clemens, Florian Fitz en Rebecca Immanuel.

Nadat Sophie definitief een punt heeft gezet achter haar huwelijk met Martin, trakteert ze zichzelf op een verwenarrangementje in het lokale beautycentrum. Uit overmaat van ramp blijkt de eigenaar een ontevreden klant van Martins bouwbedrijf te zijn. Hij wil zijn geld terug en neemt Sophie in gijzeling

Finanzbeamte küsst man nicht

2005 |

Duitsland 2005. Gabi Kubach. Met o.a. Gisela Trowe, Heio von Stetten en Rebecca Immanuel.

Stefan Ahrens en Ulrike Stechlin ontmoeten elkaar tijdens een bruiloft en worden op slag verliefd. Door omstandigheden zijn ze elkaar uit het oog verloren. Dan staan de twee plotseling tegenover elkaar tijdens het onderzoek naar de financiën van het hotel van de oude Adele Auerwald

Frauen lügen besser

2000 | Komedie

Duitsland 2000. Komedie van Vivian Naefe. Met o.a. Natalia Wörner, Rebecca Immanuel, Nicole Heesters, Richy Müller en Michael Mendl.

Anna Meisner (W[KA3]orner) is redactrice op een boekenuitgeverij en is verliefd op hoofdredacteur Thomas Keller (M[KA3]uller), maar Thomas is een arrogante rokkenjager die zojuist Sigi Stenzl (Immanuel), de leuke juffrouw van de koffiebar in een shopping-center heeft versierd. Anna`s tante Henriette Fa[KL29]bender (Heesters) is columniste bij een vrouwenblad, maar wordt om haar drammerige, militante toon ontslagen. Anna die best een leuk aardige meid is om te zien (al is ze een beetje plat en ziet er tuttig uit), krijgt opdracht van de rijke uitgever zich meer met de commerci[KA3]ele roman bezig te houden dan het literaire boek dat geen brood op de plank brengt. Ze voelt zich hierdoor geremd en ze is ook een beetje vernederd omdat ze bij Thomas (overigens een echte lul) geen kans maakt. Ge[KA3]ergerd als ze is, ontmoet ze op het damestoilet een huilende Sigi, die net de bons van die zakkerige Thomas heeft gekregen omdat hij zijn oog weer eens op een ander heeft laten vallen. Dan krijgt Anna een gouden idee: Sigi wordt Miriam Canella, een jonge schrijfster die op de nonnenschool met drugs in aanraking kwam, en die een zeer verkoopbare dikke damesroman, getiteld Traumfrau trifft Supermann op stapel heeft staan; in werkelijkheid schrijft tante Henrietta het geval, en Anna is de redactrice die een succesauteur binnenbrengt. Als het boek gepresenteerd wordt op de Frankfurter Buchmesse, wil het drietal Thomas een kool stoven door hem af te laten gaan en te onthullen wie de werkelijke auteur is. Die vlieger gaat echter helemaal niet op, want het publiek is in het boek ge[KA3]interesseerd en niet in een schandaal; de verkoopcijfers blijven stijgen. Thomas neemt ontslag en gaat zich aan de schrijverij wijden, wat hem opbreekt: zijn eerste literaire roman wordt een flop en Anna moet doorgaan met Sigi en tante Henriette, want het publiek eist het; de uitgever wordt er zeer rijk door en de dames varen er wel bij. Het scenario van Annemarie Schoenle die haar eigen boek bewerkte, geeft een aardig beeld over de uitgeverij van boeken, maar de plot is toch veel te ver gezocht. De hoofdrollen zijn leuke en bekwame dames (en de heren staan eveneens hun mannetje), die een behoorlijk nummertje weggeven, maar het blijft oppervlakkig amusement. Het camerawerk is van Peter Döttling.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rebecca Immanuel op televisie komt.

Reageer