Ray Thompson

Acteur

Ray Thompson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Fighting Buckaroo

1926 | Western, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1926. Western van R. William Neill. Met o.a. Buck Jones, Sally Long, Lloyd Whitlock, Frank Butler en E.J. Ratcliffe.

Meer avonturenfilm dan western, maar de actie draait om een ranch waar goud is gevonden. Buck Jones probeert tot koop over te gaan voor de optie is verstreken. Anderen hebben er belang bij dat de optie wél verstrijkt, dus de weg naar Los Angeles wordt lang en moeizaam. Frank Howard Clark leverde het verhaal, Charles Darnton bewerkte het, en Reginald Lyons was de cameraman.

The Enchanted Hill

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Irvin Willat. Met o.a. Jack Holt, Florence Vidor, Noah Beery sr, Mary Brian en Richard Arlen.

James Shelley Hamilton bewerkte het boek van Peter B. Kyne. Holt en Vidor bezitten ieder een ranch en zijn buren. Iemand wil Holt van zijn ranch weg hebben. Vidors voorman ziet met lede ogen aan dat er tussen hen beiden toenadering ontstaat en vertelt Vidor leugens over Holt. Tijdens het gevecht blijkt dat hij Holt weg wil hebben, omdat er goud in diens grond zit. Al Gilks was er voor het camerawerk.

Horse Sense

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Elias Bullock, Leon Kent en Ray Thompson.

Een bekend westernthema over cowboy Dick, die door een bankovervaller gedwongen wordt met hem van kleding te wisselen; daardoor zien de achtervolgers hem aan voor de dader. Ben Wilson was de producent.

The Son of Tarzan

1920 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1920. Avonturenfilm van Harry J. Revier en Arthur J. Flaven. Met o.a. P. Dempsey Tabler, Karla Schramm, Manilla Martans, Gordon Griffith en Lucille Rubey.

Serial in vijftien hoofdstukken. De eerste Tarzan-serial met Tabler als Tarzan en Schramm als Jane. Searle was de zoon, en voor hem verliepen de opnames zeer ongelukkig. Een olifant deed niet wat van hem verwacht werd en Searle raakte gewond. Roy Somerville bewerkte het verhaal van Edgar Rice Burroughs. Charles Clarke stond achter de camera en producent was David Howells.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ray Thompson op televisie komt.

Reageer