Rebeca Silva

Acteur

Rebeca Silva is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Toda la vida

1987 | Komedie

Mexico 1987. Komedie van Victor Manuel 'Guero' Castro. Met o.a. Roberto 'Flaco' Guzmán, Jorge Luke en Rebeca Silva.

Een stel vrouwen is het zat dat hun echtgenoten steeds de bloemetjes buiten zetten. Ze besluiten hen een lesje te geven door hetzelfde te doen. Een belachelijke, zeer rolbevestigende komedie in de stijl van vroegere Mexicaanse films.

La coyota dos

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van Luis Quintanilla Rico. Met o.a. Rebeca Silva, Mario Almada en Noe Murayama.

Liefde, passie en verraad tegen de tumultueuze achtergrond van een oorlog en een sociale opstand. Vervolg op LA COYOTA, een zwakke, enigszins romantische visie op de Mexicaanse revolutie. Wél opvallend is de fotografie van Fernando Alvarez Colin.

Noche de carnaval

1981 | Muziek

Mexico 1981. Muziek van Mario Hernández. Met o.a. Ninón Sevilla, Carmen Salinas, Manuel Ojeda en Rebeca Silva.

Musical over het carnaval in de deelstaat Veracruz en de corruptie in de organisatie van dit feest. Redelijk bescheiden en enigszins tegenstrijdige film.

El Año de la peste

1978 | Sciencefiction

Mexico 1978. Sciencefiction van Felipe Cazals. Met o.a. Alejandro Parodi, Rebeca Silva, Daniela Romo, José Carlos Ruíz en Tito Junco.

Hypothetisch beeld van wat er zou kunnen gebeuren als een stad met veertien miljoen inwoners waarvan de media, de communicatie en de technologie in dienst staan van het gezag, verwoest wordt door een pestepidemie. Een van de belangrijkste films van Cazals. Gabriel García Márquez schreef het scenario naar een roman van Daniel Defoe. De nog jonge Romo, die zich later onder andere aan de zang heeft gewijd, speelt een rol in deze film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rebeca Silva op televisie komt.

Reageer