Roberto G. Rivera

Regisseur, Acteur

Roberto G. Rivera is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Tierra prometida

1986 | Drama

Mexico 1986. Drama van Roberto G. Rivera. Met o.a. Roberto [KA3]Flaco[KA3] Guzmán, Manuel 'Flaco' Ibañez en Pedro Weber 'Chatanooga'.

Een gezin kan niet bestaan van de opbrengst van een kleine boerderij en trekt daarom naar de stad. Daar worden de gezinsleden constant bedrogen. De vader besluit terug te keren naar het platteland en ontdekt dat de barre grond die hij achterliet plotseling vruchtbaar is geworden en dat er huizen op gebouwd zijn. Een sentimenteel en melodramatisch verhaal, maar de film is toch wel aardig. Goede acteurs.

El Milusos II

1985 | Komedie

Mexico 1985. Komedie van Roberto G. Rivera. Met o.a. Héctor Suárez, Roberto Guzmán en Lucha Villa.

De lotgevallen van een pechvogel die werkt als kelner, amateur-bokser en verkoper van toverdrankjes. Het vervolg op een van de grootste kassuccessen van de Mexicaanse cinema, die twee jaar eerder opgenomen werd, maar wel veel vrolijker was.

Los pistoleros

1961 | Western

Mexico 1961. Western van Benito Alazraki. Met o.a. Teresa Velázquez, César del Campo, Roberto G. Rivera en Elizabeth Campbell.

Een revolverheld werkt samen met een sheriff om een bende veedieven te vangen. Brutaal plagiaat van GUNFIGHT AT THE O.K. CORRAL (de held lijdt ook aan tubercolose), maar natuurlijk niet zo goed.

Frankenstein, el Vampiro y Cía

1961 | Komedie, Horror

Mexico 1961. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Nora Veryán en Roberto G. Rivera.

Een wat overspannen vrouwelijke dokter ontdekt dat er een paar monsters begraven waren waarvan men dacht dat ze dood waren en nog in leven blijken te zijn. Zij probeert hen samen met de Weerwolf te vernietigen. Een ietwat groteske, maar met een zekere bekwaamheid gemaakte griezelfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberto G. Rivera op televisie komt.

Reageer