Divan Ledoux

Acteur

Divan Ledoux is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Club porno pour chattes enragées

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Alban Ceray, Divan Ledoux, Gil Duroc, Hervé Amalou en Anne Marguet.

Deze in werkelijkheid in 1979 `in Ceylon` opgenomen film heeft behoorlijk overhoop gelegen met de censuur (die tot onze verbazing wel de originele titel heeft goedgekeurd!), die er een allegaartje van zeventig minuten van heeft gemaakt. Wat overblijft zijn de gebruikelijke sc[KA2]enes met de beentjes in de lucht voor twee (of drie) personen in een club waar de drie vrouwelijke toeristen de mannen moeten betalen die ze zelf uitkiezen, maar in ruil daarvoor wel alles van hen mogen eisen. Vandaar de nogal harde scènes. Het verhaal lijkt zich inderdaad in Ceylon af te spelen, maar had eigenlijk om het even waar plaats kunnen vinden, aangezien de meeste mannelijke acteurs helemaal niet op de mensen van dat land lijken. De film is ook bekend onder de titel SEX SHOW NO 7. Het pseudoniem van Henri Sala is Ken Waren.

Les grandes Pompes

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Alban Ceray, Divan Ledoux, Daniel Trabet, Hervé Amalou en Anne Marguet.

Kleurloze versierpartijen op het strand tussen drie meisjes en een aantal jongens tijdens hun vakantie in Sri Lanka met de bijbehorende toeristische plaatjes. De film bevat de nodige flashbacks, want elk meisje vertelt aan de andere twee haar mooiste liefdesdroom, wat in de praktijk op een hoop onnozel geklets neerkomt. Voor de rest de gebruikelijke gymnastiekoefeningen. Ken Warren regisseert onder een andere naam.

Couples pour partouzes

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Alain Nauroy. Met o.a. Jacques Marboeuf, Marilyn Johnson, Marie Fay, Marie-Claude Viollet en Divan Ledoux.

Origineel(?) uitgangspunt: wanneer hij klachten ontvangt van ontevreden klanten besluit de directeur van een huwelijksbureau zijn vrouwelijke klanten zelf uit te proberen, terwijl hij de mannelijke klanten (en eventuele lesbiënnes) aan zijn secretaresse overlaat. De rest is voorspelbaar: een aantal scènes met de beentjes in de lucht, met op de achtergrond een computer die de paren moet samenstellen. Leuk is het bizarre decor met de in een Afrikaanse jungle veranderde veranda, waarop de stoeipartijen plaatsvinden. De film is ook bekend onder de titel COMMENT EPOUSER? Alain Nauroys pseudoniem is Pierre Néron.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Divan Ledoux op televisie komt.

Reageer