Laura Banks

Acteur

Laura Banks is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hexed

1993 | Thriller, Komedie

Verenigde Staten 1993. Thriller van Alan Spencer. Met o.a. Arye Gross, Claudia Christian, Adrienne Shelly, Ray Baker en R. Lee Ermey.

Gross is receptionist in een derderangs hotel. Hij is een bluffer die zich graag onder de gasten mengt en heeft het steeds over zijn opwindende liefdesleven. Op een dag echter boekt het bekende fotomodel Hexina (Christian) een kamer en volgens Gross is zij een van zijn ex-geliefdes. Dit brengt hem in verlegenheid, maar dat is nog niets vergeleken bij het feit dat Hexina in werkelijkheid een gevaarlijke psychopate is, die zes jaar in een inrichting heeft doorgebracht. Gross lijkt fysiek wat op Woody Allen, en daarmee is alles gezegd. Hij mist het talent, wat hij tracht goed te maken door goedkope drukdoenerij. Het scenario van Spencer had een mengeling moeten worden van thrillers als BASIC INSTINCT en FATAL ATTRACTION en avonturenkomedies als ROMANCING THE STONE, maar slaagt er alleen maar in ergernis of verveling op te wekken. Achter de camera stond James Chrissanthis. Dolby Stereo.

Demon of Paradise

1987 | Horror

Filipijnen 1987. Horror van Cirio H. Santiago. Met o.a. Kathryn Witt, William Steis, Laura Banks, Frederick Bailey en Lesley Huntly.

Enge hagedisachtige man terroriseert een toeristenstadje op Hawaii. De talloze totaal onbelangrijke ondergeschikte plots doen de film toch nog meer goed dan kwaad. Kun je nagaan hoe saai dit allemaal is.

Desert Warrior

1985 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Cirio Santiago. Met o.a. Gary Watkins, Linda Grovenor, Laura Banks en Lynda Wiesmeier.

In een tijdperk nĂ¡ de atoombom probeert een eenzaam man zijn zuster te redden uit de handen van een paar 'punks'. Betreurenswaardig plagiaat van de MAD MAX-films.

Wheels of Fire

1984 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1984. Sciencefiction van Cirio H. Santiago en Cirio Santiago. Met o.a. Gary Watkins, Laura Banks, Lynda Wiesmeier, Linda Grovenor en Joseph Anderson.

Hebben we echt weer een slechte imitatie van MAD MAX nodig? Hier is hij dan, met een nog groter aantal verkrachtingen dan gebruikelijk, ontploffingen en lastige punkers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura Banks op televisie komt.

Reageer