Morgan Faust

1978 Editor

Morgan Faust (1978) is editor.
Er zijn 2 films gevonden.

Tramps

2017 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2017. Komedie van Adam Leon. Met o.a. Callum Turner, Michal Vondel, Grace Van Patten, Mike Birbiglia en Margaret Colin.

De brave aspirant-kok Danny (Turner) neemt op aandringen van zijn criminele broer deel aan een illegale transactie. Tijdens de overdracht wordt hij bijgestaan door chauffeur Ellie (Van Houten), maar de hele operatie valt in het water wanneer Danny de koffer (met onbekende inhoud) op de verkeerde plek afzet. Samen met Ellie probeert hij vervolgens de koffer terug te vinden. Leuke combinatie van romantische komedie en heistfilm die zichzelf nooit al te serieus neemt, met een goede chemie tussen de twee jonge hoofdrolspelers, waardoor je hun opbloeiende liefde direct gelooft.

Gimme the Loot

2012 | Komedie, Drama, Misdaad

Verenigde Staten 2012. Komedie van Adam Leon. Met o.a. Tashiana Washington, Ty Hickson, Zoë Lescaze en Meeko.

Kruimeldieven Sophia en Malcolm dromen ervan naam te maken als graffiti-artiesten in New York. Hun meesterplan: het ‘bomben’ van het honkbalstadion van de New York Mets. Daarvoor hebben ze echter wel 500 dollar nodig, want een bevriende bewaker moet worden omgekocht. Struinend door Brooklyn proberen ze tijdens een snikhete zomerdag het geld bij elkaar te sprokkelen, onder meer door wiet te verkopen en te handelen in sneakers. Sympathiek regiedebuut dat het vooral moet hebben van de energieke, humoristische dialogen en de sympathieke hoofdrolspelers (die onsympathieke personages spelen).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Morgan Faust op televisie komt.

Reageer