Mary Sellers

Acteur

Mary Sellers is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La stanza accanto

1994 | Thriller

Italië 1994. Thriller van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Mark Benninghofen, Thomas Patrick, Mary Sellers, David Mitchell Ghilardi en Heather Prete.

Benninghofen is een briljant advocaat in Chicago. Zijn firma wil gebruik maken van zijn talent in een controversiële zaak in een plattelandsdorpje. Toevallig is het zijn geboorteplaats waar hij indertijd met plezier de rug naar toe keerde. Terwijl hij met de zaak bezig is, besluit hij tegelijkertijd de moord op zijn vriendin en enkele vrienden opnieuw te ontrafelen. Dit blijkt heel wat gevoelens los te weken in zijn omgeving. Hij wordt zelfs met de dood bedreigd. Langdradige thriller waarin de spanning ver te zoeken is. De acteurs gedragen zich alsof ze er zelf niet in geloven of niet weten waarmee ze bezig zijn. Pupi Avati schreef het en Cesare Bastelli zorgde voor de beelden.

Tre passi nel delitto

1993 | Mysterie

Italië 1993. Mysterie van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Gioele Dix, Carlo Cartier, Dalila Di Lazzaro, Ernst Jacobi en Imma Piro.

Een driedelige miniserie over een niet als te beste advocaat, genaamd Luca Marotta (Dix), die liever niet bij een onderzoek betrokken raakt. In het eerste deel, DELITTI IMPERFETTI, ontvangt Luca een telefoontje van een voormalige schoolvriendin, een rijke en beeldschone vrouw die met een schilder samenwoont. De schilder verdween maar was tevens de laatste die een psychoanalist in levende lijve zag, die daarna werd vermoord. In het tweede deel, CHERCHEZ LA FEMME, ontmoet Luca per toeval een oude vriend die denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Wanneer de vriend wordt vermoord, ondervraagt Luca zijn vrouw en krijgt met een hele reeks moorden te maken. In het laatste deel, VILLA MALTRAVERSI, wordt een vrouw vermoord in de badkuip van een luxe villa, van een rijke familie. Eerst is een loodgieter de verdachte maar Luca ontdekt dat een grote erfenis een rol speelt, en de broers Maltraversi worden verdacht. Scenario van o.a. Laura Toscano en Franco Marotta.

Contamination

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Martin Newlin. Met o.a. Jason Saucier, Mary Sellers, Buba Reeves en Patrick Collins.

Vrijgekomen radio-actief afval tast onschuldige boomwortels aan die veranderen in hongerige vleeseters. Een jong stel en een journalist nemen de zaak op en proberen er wat aan te doen. Een en ander loopt echter behoorlijk uit de hand.

Témoin oculaire

1989 | Horror, Thriller

Frankrijk/Italië/België 1989. Horror van Lamberto Bava. Met o.a. Barbara Cupisti, Stefano Davanzati, Alissio Orano, Mary Sellers en Guiseppe Pianviti.

De directeur van een groot bedrijf probeert zijn secretaresse te verleiden, maar zij weigert op deze voor haar toch zeer ongewenste intimiteiten in te gaan. Ze weert zich heftig. Gekwetst in zijn mannelijkheid verliest haar belager alle zelfbeheersing en brengt haar om zeep. De hele sc[KA2]ene werd `gezien` door een blinde vrouw, Elisa (Cupisti). De directeur, inmiddels een moordenaar geworden, komt achter het bestaan van deze getuige en ziet nu nog maar [KA1]e[KA1]en doel: haar voor goed het zwijgen op te leggen. Sadistische derderangs thriller die aan elkaar hangt van alle clich[KA1]e`s die behoren bij de grote hoeveelheid rolprenten over z.g. ooggetuigen, die blind zijn. Die (B-)films (en lager) zijn meestal stukken beter dan het onderhavige werkje. Het lijkt in de verste verte niet op beroemd geworden prenten zoals BLIND TERROR of WAIT UNTIL DARK. Laat u dus geen zand in de ogen strooien en knijp ook geen oogje dicht als u zich op de bank voor de tv neervlijt; sluit dan liever maar de ogen helemaal en geniet anderhalf uur van een verkwikkende slaap. Het scenario is van Massimo De Rita en Giorgio Stegani, naar een verhaal van Bava en Andrea Piazzesi. Camerawerk van Gianfranco Transunto.

La casa 3

1989 | Horror

Italië 1989. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Gregg Scott, Lara Wendel, Virginia Bryant, Mary Sellers en Karin Well.

Een groepje jongeren komt samen in een oud huis voor een spiritistische séance. Daarmee wekken ze onbedoeld de geest van een kind uit de eeuwige slaap. De geest probeert, met behulp van een dodelijke pop, in de huid te kruipen van de jonge mensen die hem gewekt hebben. Huiveringwekkend genoeg, ook zonder die overdreven hoeveelheden bloed die daar over het doek gutsten.

La casa 2

1988 | Horror

Italië 1988. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Lara Wendel, Greg Scott, Ron Houck, Mary Sellers en Kate Silver.

Engelse en Amerikaanse acteurs bevolken deze goedkope Italiaanse horrorfilm over een spookhuis. Het huis is vervloekt door een moordzuchtig, boosaardig klein meisje wier ouders twintig jaar eerder vermoord werden. Al vele malen eerder vertoond en beter. De film HOUSE kreeg in Itali[KA3]e de titel La Casa en met de 2 (er is geen eerste deel), probeerde men daar op in te spelen. De make-up is vrij goed.

11 giorni, 11 notti

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, Joshua McDonald, Mary Sellers en Tom Mojack.

Een schrijfster werkt aan een pikant boek over haar relaties met honderd mannen, alleen staat haar score op dat moment pas op 99. Ze ontmoet een man op een veerboot, waardoor ze het boek af kan maken. Hij kan haar slechts 11 dagen en 11 nachten van dienst zijn, want daarna moet hij met iemand anders trouwen. Vanaf dat moment is het seks wat de klok slaat. Matig geacteerd, maar Moore is een blik waard.

Undici giorni, undici notti

1986 | Erotiek

Italië 1986. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, Joshua McDonald, Mary Sellers en Tom Mojack.

De jonge ingenieur McDonald ontmoet op een veerpont, die over de Missippi vaart een verblindende schoonheid: Moore. Over elf dagen gaat hij met Sellers trouwen, maar hij laat zich gewillig door haar inpalmen. Hij weet niet dat zij bezig is aan een soort proefschrift en dat hij haar hondersdste case history is; en zij weet niet dat ze op hem verliefd wordt; kortom een hoop ellende. Voyeuristische seksfilm. Het scenario is van Sarah Asproon (die in werkelijkheid regisseur D'Amato is) en Clyde Anderson. Moore speelt in de film de personage Sarah Asproon. Het camerawerk is Frederico Sconisco. Regisseur D'Amato heet in werkelijkheid Aristide Massaccesi. Er kwamen meerdere vervolgen w.o. TOP MODEL en AFTERNOON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mary Sellers op televisie komt.

Reageer