Mario Lanfranchi

Regisseur, Acteur

Mario Lanfranchi is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Die Herrenreiterin

1983 | Komedie, Erotiek

Italië/Duitsland 1983. Komedie van Mario Lanfranchi. Met o.a. Senta Berger, Bruno Zanin, Erika Blanc, Patricia de Clara en Maurizio Arena.

Een weduwe die nog jong genoeg is om gemakkelijk te kunnen wedijveren met haar schoonmoeder met drie geslachtsrijpe dochters op een fraai landgoed dat ze wil slijten aan een welgestelde oudere heer met een fijnbesnaarde zoon vormen de alibi voor een lichtzinnige film met wat bloot. Verder mag je niets verwachten. Ook bekend als LIEBE AUS BERECHNUNG.

Il bacio

1974 | Drama

Italië 1974. Drama van Mario Lanfranchi. Met o.a. Maurizio Bonuglia, Eleonora Giorgi en Martine Beswick.

Een felbegeerde adellijke titel en een jonge, liefhebbende gravin met een man, die zich makkelijk door een danseresje laat verleiden. Daar omheen allerlei bijfiguren, zoals een duivelse Zweedse gravin en een verstoten bastaardzoon, en verschillende gebeurtenissen, intriges en verwikkelingen. Een wonderlijk samenraapsel, deze film die in het mooie Venetië speelt. Er is dan ook nauwelijks een touw aan vast te knopen.

Sentenza di morte

1967 | Western

Italië 1967. Western van Mario Lanfranchi. Met o.a. Robin Clarke, Richard Conte, Enrico Maria Salerno, Adolfo Celi en Tomas Milian.

Deze harde spaghetti-western heeft een goede rolverdeling. De broer van Cash wordt vermoord door vier bandieten. Cash (die in bepaalde nagesynchroniseerde versies Django genoemd wordt) wil wraak nemen. Lanfranchi schreef zelf het scenario.

Weiße Fracht für Hongkong

1964 | Avonturenfilm, Misdaad

Duitsland 1964. Avonturenfilm van Helmuth Ashley. Met o.a. Horst Frank, Maria Perschy, Dietmar Schönherr, Brad Harris en Dorothee Parker.

Avontuurlijke krimi, destijds in Ultrascope in beeld gebracht, over het dubbelleven van een zakenman, die zwarte handel drijft met drugs en een grote slag beraamd. Een warrig verhaal wordt met veel lawaai en geweld uitgesmeerd maar met weinig zin voor vertelkunst. Scenario van Werner P. Zibaso. Camerawerk van Klaus von Rautenfeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Lanfranchi op televisie komt.

Reageer