Gunter Otto

Regisseur

Gunter Otto is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Liebesgrüße aus der Lederhose VII - Kokosnüsse und Bananen

1989 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1989. Erotiek van Gunter Otto. Met o.a. Zachy Noy, Willi Pichler, Andrea Maier, Jane Windsor en Georg Einerdinger.

Regisseur Otto heeft een goedkope seksklucht verbonden aan zijn in 1982 verzande serie LIEBESGR[KA3]U[KL29]E AUS DER LEDERHOSE met `seks`-ster Noy (uit de buitengewoon flauwe LEMON POPSICLE-reeks) over de crisis in het huwelijk van echtpaar Noy- Pichler, dat opgelost wordt aan de hand van een opgeklopt jaloezie-dramaatje. Ook bekend als COCONUTS AND BANANAS.

Josefine Mutzenbacher - Mein Leben für die Liebe

1986 | Erotiek

Duitsland 1986. Erotiek van Gunter Otto. Met o.a. Sandra Nova, Ernst Kraus, Christine Tiefenthaler en Siggi Buchner.

Nieuwe avonturen van de legendarische bordeelhoudster. Ze raakt achter de tralies, maar dankzij haar goede contactuele eigenschappen staat zij weer gauw op straat; ze leert een jonge Russische edelman kennen met wie zij kortstondig geluk beleeft totdat hij gedood wordt bij een duel en dan vindt ze troost bij een oude snoeper, een vriendelijke bankier enz. enz. Softporno rond de eeuwwisseling.

Liebesgrüße aus der Lederhose 5. Teil: Die Bruchpiloten vom Königssee

1978 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1978. Erotiek van Gunter Otto. Met o.a. Peter Steiner, Erich Kleiber, Judith Fritsch, Franz Muxeneder en Rosl Mayr.

Twee botte idioten die zakelijk weinig succes hebben, erven een boerderij en beginnen met een oud militair vliegtuig dat ze in het hooi aantreffen een vliegschool. Ze krijgen hulp van een heuse instructeur en diens hupse vriendin. Een onwaarschijnlijke en slappe klucht verpakt als het vijfde deel in de reeks, dat net zoals het zesde (en laatste) deel niet meer om aan te zien was. Ook bekend als DIE BRUCHPILOTEN VOM KÖNIGSSEE.

Josefine Mutzenbacher - wie sie wirklich war, 4.Teil

1973 | Komedie, Historische film, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Gunter Otto. Met o.a. Sandra Nova, Ernst Kraus, Sigi Bruchner en Jürgen Winter.

Het succes van de films was dermate, dat er besloten werd met de serie door te gaan ondanks het feit dat het oorspronkelijke verhaal nu verfilmd was. Deze aflevering is echter een dieptepunt geworden, omdat het het verhaal mist en slechts een aaneenschakeling van sekshandelingen is, waarbij Duitse burgerlijkheid hoogtij viert. Bovendien is de mollige en charmante Christine Schuberth vervangen door de magere Nova (al in de film, die hieraan vooraf ging). Ook bekend als JOSEFINE MUTZENBACHER, TEIL 4 en MUTZENBACHER, 4. TEIL.

Josefine Mutzenbacher - wie sie wirklich war 3. Teil

1973 | Komedie, Historische film, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Gunter Otto. Met o.a. Sandra Nova, Ernst Kraus, Sigi Buchner en Jürgen Winter.

Offcieel het laatste deel van de echte Josefine Mutzenbacher- verhalen. In deze slotaflevering slaat onze vriendin een rijke weduwnaar aan de haak en krijgt ze een kindje (niet van hem). En ze leefden nog lang en gelukkig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gunter Otto op televisie komt.

Reageer