Elvia Salcedo

Acteur

Elvia Salcedo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Vida inútil de Pito Pérez

1943 | Komedie

Mexico 1943. Komedie van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Manuel Medel, Elvia Salcedo en Katy Jurado.

Het verhaal van een man die, ondanks een leven vol tegenslagen, het bestaan van zijn medemensen vult met begrip en blijdschap. Een statisch en middelmatig, maar goed bedoeld zedenstuk.

No sangre ni arena

1941 | Komedie

Mexico 1941. Komedie van Alejandro Galindo. Met o.a. Mario Moreno 'Cantinflas', Elvia Salcedo, Susana Guízar en Pedro Armendáriz.

Door omstandigheden moet een arme drommel stierenvechter worden. De angst die hij voelt moet hij verbergen. Deze parodie op de beroemde film van Mamoulian BLOOD AND SAND trok zeer veel publiek.

Lo que el viento trajo

1941 | Komedie

Mexico 1941. Komedie van José Benavides Jr.. Met o.a. Jesús Martínez 'Palillo', Elvia Salcedo en Agustín Isunza.

Een jonge reizende kwakzalver gaat terug naar zijn dorp waar hij verliefd wordt op de dochter van een rijke grondbezitter. Een parodie op de beroemde klassieker GONE WITH THE WIND. Bij de ontvangst van de film is, door het verwarrende, zeer povere resultaat, zowel de producent als de regisseur en bespot door het publiek.

Adiós Nicanor

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Rafael E. Portas. Met o.a. Emilio Fernández, Carmen Molina, Ernesto Cortázar en Elvia Salcedo.

De kleindochter van de eigenaar van een ranch is verliefd op de meesterknecht die op het punt staat te trouwen, maar door zijn verloofde in de steek wordt gelaten. Van alle films waarin Emilio Fernández heeft gespeeld is deze produktie de beste reclame voor de rol die de 'Indiaan' in de Mexicaanse film het volgende decennium zou vertolken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elvia Salcedo op televisie komt.

Reageer