Don Preston

Componist

Don Preston is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Sawbones

1995 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1995. Thriller van Catherine Cyran. Met o.a. Adam Baldwin, Nina Siemaszko, Don Harvey, Barbara Carrera en Nicholas Sadler.

Een jonge vrouw heeft een vriend die medicijnen studeert. Zij geeft aan de politie vertrouwelijke informatie bij het opsporen van een enge seriemoordenaar, die zijn patiënten 'opereert'. Het kost haar d'r baan en de moordenaar lijkt een medische opleiding te hebben. Klinkt heel bekend. Wie-is-de-dadertje dat gemakkelijk te raden valt. Het scenario is van Sam Montgomery. Het camerawerk is van Christopher Baffa. Ook bekend als PRESCRIPTION FOR MURDER.

The Underachiever

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Jackie Kong. Met o.a. Edward Albert, Barbara Carrera, Michael Pataki, Susan Tyrrell en Garrett Morris.

Albert doet een klusje als narcotica-agent, hoewel hij dat eigenlijk niet is, bij een avondschool waar in drugs gehandeld schijnt te worden. De school lijkt wel een reclasseringsinstituut en bovendien loopt Carrera er rond, wat allemaal niet bevorderlijk is voor het uitoefenen van zijn taak. Een mislukte komedie. Ook bekend als NIGHT SCHOOL.

Blood Diner

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Jackie Kong. Met o.a. Rick Burks, Carl Crew, Lisa Guggenheim, Drew Godderis en LaNette Lafrance.

Een vrolijke parodie op splatter-films in het algemeen en in het bijzonder op het notoire werk van Herschell Gordon (o.a. BLOOD FEAST). Twee broers bedrijven kannibalisme, zetten ledematen en hersenen met een goed functionerend spraakvermogen om in een heidense godin, die zij tot leven wekken. Voornamelijk bedoeld voor genre-fanaten en pervers ingestelden. De muziek bestaat uit inmiddels klassiek geworden en hedendaagse rock'n roll met uitzondering van de eindscéne met het massale zombie bloedbad, die begeleid wordt door de Lohengrin van Wagner. Michael Sonye schreef het scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Don Preston op televisie komt.

Reageer