Steve is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Das Webcamprojekt - in 120 Minuten um die Welt

2001 | Documentaire

Duitsland 2001. Documentaire van Uli Kern, Harld Pulch, Robin Sander, Markus Siegl en Daniela Thiel. Met o.a. Quentin Stafford-Fraser, Alex Rodrigues, Joe Arpaio, Gilberto Cutrupi en Steve.

De inmiddels alledaags geworden webcam werd in 1991 ontwikkeld, respectievelijk uitgevonden door Quentin Stafford- Fraser van de University of Cambridge en is een belangrijke stap voorwaarts in de moderne communicatie: een quantum leap. Hoewel de beeldtelefoon over het internet primitief mag lijken en ingehaald wordt door de ontwikkelingen op het gebied van de mobiele telefonie, is deze film een interessant document dat hierbij stilstaat. De rolprent die werd gedraaid ter gelegenheid van het feit dat de webcam tien jaar bestaat, is gemaakt met medewerking en interviews van de betrokkenen over de gehele wereld, inclusief de uitvinder; ze komen uit Engeland, Brazili[KA3]e, Amerika, Nederland en Hawaii. Omroep ZDF, die de film liet produceren voor zijn reeks [KL]Das kleine Fernsehspiel[KLE] programmeerde een reeks nachtelijke uitzendingen onder de titel [KL]webcamnights.tv[KLE]. Ge[KA3]interesseerden kunnen kijken op de website http:/www.webcamnights.tv (zolang deze site gehandhaafd wordt). Voor techneuten, communicatiespecialisten en anderen die het onderwerp nauw aan het hart dragen, zeer interessant.

Streets of Fire

1984 | Muziek, Western, Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Muziek van Walter Hill. Met o.a. Diane Lane, Rick Moranis, Amy Madigan, Willem Dafoe en Deborah Van Valkenburgh.

Met deze rock 'n' roll-achtige neo-western introduceerde Hill geen nieuw genre, wel een unieke interpretatie van diverse oude genres. Zangeres Lane wordt ontvoerd door een motorbende. Haar manager stuurt 'lonesome cowboy' Paré, tevens haar vroegere minnaar, achter de kidnappers aan om haar te bevrijden. In wezen is dit een typische B-film uit de jaren 1950-60, up-to-date gebracht door een opwindende rock-score van Ry Cooder. Het scenario van deze futuristische western werd geschreven door Hill en Larry Gross en, al doet hij soms gekunsteld aan, toch blijft de film de hele tijd door boeien. Andrew Laszlo deed wonderen met zijn camera op de studio-sets. Ongetwijfeld de beste film tot op heden van Hill.