Miguel Iglesias Bonns

Regisseur

Miguel Iglesias Bonns is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Barcelona Connection

1987 | Misdaad

Spanje 1987. Misdaad van Miguel Iglesias Bonns. Met o.a. Sergi Mateu, Fernando Guillén, Claudia Gravi, Maribel Verdú en Pep Ferrer.

Een politieman krijgt de opdracht om een moordzaak in de Modelogevangenis van Barcelona te onderzoeken. Het wordt algauw duidelijk dat iedereen corrupt is, zelfs de mensen van wie hij dacht dat ze eerlijk waren. Middelmatige politiefilm, maar toch redelijk gemaakt in een door Spaanse regisseurs nauwelijks gekozen genre. Scenario van Andreu Martin. Camerawerk van Hans Bürmann en Xavier Gil.

Kilma, reina de las amazonas

1975 | Avonturenfilm

Spanje 1975. Avonturenfilm van Miguel Iglesias Bonns. Met o.a. Eva Miller, Frank Braña, Claudia Gravy en Verónica Miriel.

Een schipbreukeling komt op een eiland dat alleen wordt bewoond door vrouwelijke soldaten. Een betreurenswaardige variant op de mythe van het Amazonegebied.

Primavera mortal

1974 | Romantiek

Spanje/YU 1974. Romantiek van Miguel Iglesias Bonns. Met o.a. Brice Pechear, Patty Shepard, Milena Dravic en Manuel Gas.

Dit liefdesverhaal speelt aan het begin van de 20e eeuw in Joegoslavische aristocratische kringen. Een zeer slechte film die nauwlijks is gedistribueerd en die waarschijnlijk de geschiedenis is ingegaan als de eerste Spaans-Joegoslavische coproduktie.

Presagio

1970 | Mysterie

Spanje 1970. Mysterie van Miguel Iglesias Bonns. Met o.a. María Silva, Gil Vidal, Marta Padován en Antonio Durán.

Een jonge vrouw met grote paranormale gaven werkt met een psychiater samen om de moord op een vrouw te ontrafelen. Een film met goede voornemens die toch een beetje zwak uitgewerkt worden. De charmante María Silva speelt één van haar zeldzame hoofdrollen in deze film.

La Ley del mar

1950 | Romantiek

Spanje 1950. Romantiek van Miguel Iglesias Bonns. Met o.a. Isabel de Pomés, Román Bilbao, Juan Montfort en Félix de Pomés.

De romance tussen een vermetele visser en een meisje dat in de haven woont. Een vulgaire en vervelende film die absoluut niet vermeldenswaardig is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miguel Iglesias Bonns op televisie komt.

Reageer