Matt Mitler is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Basket Case 2

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Frank Henenlotter. Met o.a. Kevin Van Hentenryck, Annie Ross, Kathryn Meisle, Heather Rattray en Jason Evers.

Het humoristische vervolg op de oorspronkelijke film is een uitbundige genre-parodie met de Siamese tweeling in de hoofdrol. Van Hentenryck, de ene helft ziet er normaal uit met een afschuwelijk litteken op de juiste plaats op zijn heup, die zijn andere helft Belial (niet meer dan een groot hoofd met een klomp vlees eronder) in een gevlochten mandje met zich meedraagt. Ze hebben hun onderkomen in een tehuis voor freaks (jongelui die de meest idiote varianten zijn van THE ELEPHANT MAN) dat gerund wordt door grootmoeder Ross, die vecht 'voor de rechten van de unieke mens'. De twee worden betrapt op een dolle moordpartij in Manhattan en worden vervolgens achterna gezeten door een stel uitzonderlijk vervelende verslaggevers, waar Belial de meest gewelddadige aanvallen op lanceert. De meest krankzinnige en komische scène in de film is de vrijpartij van Belial met een lotgenote, terwijl Van Hentenryck tegelijkertijd de liefde bedrijft met haar normale zuster, zijn vriendin. Goed werk van een underground-regisseur, dat niet alleen voor de genregekken bedoeld is.

The Occultist

1987 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1987. Horror van Tim Kincaid. Met o.a. Rick Gianasi, Joe Derrig, Jennifer Kanter, Mizan Nunes en Richard Mooney.

Een bijzonder bescheiden occulte thriller over een president van een Caraïbisch eiland, die naar New York moet, terwijl zijn fraaie dochter het bevrijdingsfront steunt die er op uit zijn met behulp van occulte voodoo-krachten hem te vermoorden. In de zich traag en mechanisch voortbewegende film wordt zelfs een bionische mens ingezet die in hetzelfde slakkentempo over het doek trekt. Er wordt overdreven gespeeld.

Dead Time Stories

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Jeffrey Delman. Met o.a. Scott Valentine, Nicole Picard, Cathryn De Prume, Melissa Leo en Michael Mesmer i3.

Langdradige horrorfilm die in feite uit drie onafhankelijke verhaaltjes van elk circa 25m bestaat. Twee van de drie zijn het aankijken niet waard. De kapstok is een kleine jongen die zijn opa vraagt hem verhaaltjes te vertellen om te kunnen slapen. Werd in 1984 opgenomen.

Breeders

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Tim Kincaid. Met o.a. Teresa Farley, Lance Lewman, Frances Raines, Natalie O'Connell en Amy Brentano.

Hoewel met een bescheiden budget gemaakt toch een interessante horrorfilm. Het debuut van Kincaid (die meteen een tweede griezelfilm maakte: MUTANT HUNT), tevens scenarist, gaat over maagdelijke vrouwen die aangerand worden. Daarbij verliezen ze een deel van hun geheugen, waardoor ze hun belagers niet kunnen beschrijven. Het blijken buitenaardse wezens te zijn.

The Mutilator

1984 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1984. Horror van Buddy Cooper en John Douglass. Met o.a. Matt Mitler, Ruth Martinez, Bill Hitchcock, Morey Lampley en Connie Rogers.

Een gestoorde jager slacht een paar niets vermoedende tieners af, onder wie zijn eigen zoon. In ieder geval kun je van dit werkje opmerken dat het goed gespeeld is en professioneel gedaan; het blijft natuurlijk bloederige rommel. Ook bekend als FALL BREAK.