Travis Milloy

Regisseur, Scenarist

Travis Milloy is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Pandorum

2009 | Sciencefiction, Actiefilm, Horror

Verenigd Koninkrijk/Duitsland 2009. Sciencefiction van Christian Alvart. Met o.a. Dennis Quaid, Ben Foster, Cam Gigandet en Antje Traue.

Ruimtereizen gaat volgens Hollywood nog altijd gepaard met een eindeloze overnachting in dromenland, waarbij de reizigers worden ingevroren of anderszins ingemaakt om de lange tocht te doorstaan. Zo ook in Pandorum, een griezelige scifi-film waarin twee astronauten anno 2174 voortijdig ontwaken in een immens ruimteschip en ontdekken dat hun medereizigers onderweg zijn geƫvolueerd tot mens-onvriendelijke naarlingen. Klinkt als een combo van de Alien-filmserie en de Dead Space-videospelletjes, maar deze is aanzienlijk kaler wat betreft spanningsboog. De ontknoping is daarentegen onverwacht, en alleraardigst. Deels opgenomen in een afgedankte Berlijnse elektriciteitscentrale.

Street Gun

1996 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Travis Milloy. Met o.a. Justin Pagel, Scott Cooke, Michael Egan, Philip Ray en Timothy Lee.

Spitsboef Joe Webster (Pagel) moet voor gangsterboss Sid Donelly (Ray) in Minneapolis een inbraak bij diens rivaal in de stad uitvoeren, terwijl Sid zijn rivaal entertaint tijdens een dinner-party. Sid komt erachter dat zijn concurrent op de hoogte is van de op hande zijnde inbraak. Hij laat door zijn zoon Raleigh (Lee) enkele manschappen sturen om hem te stoppen, resp. te beschermen. Joe had ondertussen twee maten van vroeger laten opdraven, t.w. Danny Burke (Cooke) en Jake Bailey (Egan), die onwetend slaags raken met het 'goede volk'. Kinderachtige actiefilm met een superouderwets scenario van regisseur Lee en medehoofdrol Lee, dat doet denken gangsterfilms uit de jaren 1950, maar bij geen stukken na het niveau daarvan haalt. Scenario van Tomothy Lee en Travis Milloy. Camerawerk van Joel King.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Travis Milloy op televisie komt.

Reageer