Shigehiro Ozawa

Regisseur, Scenarist

Shigehiro Ozawa is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

The Streetfighter

1974 | Actiefilm

Japan 1974. Actiefilm van Shigehiro Ozawa. Met o.a. Masashi Ishibashi, Tony Setera, Yuseph Osman, Doris Nakayima en Gerald Yamada.

Kung fu-film met Sonny Chiba als Takuma Tsuguri, een brute kracht die zich aan de hoogste bieder verkoopt om vervolgens met alles en iedereen ruzie te krijgen.

Return of the Streetfighter

1974 | Actiefilm, Thriller

Japan 1974. Actiefilm van Shigehiro Ozawa. Met o.a. Shin'ichi Chiba, Yôko Ichiji, Masafumi Suzuki, Masashi Ishibashi en Claude Gannyon.

Achter de façade van het Aziatisch Martial Arts Centrum bedrijven diverse Japanse sportscholen smokkel op grote schaal, geruggensteund door de maffia. Een zaak voor karatemeester Terry Tsurugi (Chiba). Dit vervolg op The Streetfighter toont een simpel plot en veel keiharde, perfect gefilmde close contact-karateduels - precies wat de liefhebbers ervan verwachten.

Gekitotsu

1974 | Actiefilm

Japan 1974. Actiefilm van Shigehiro Ozawa. Met o.a. Shin'ichi Chiba, Gerald Yamada, Doris Nakayima, Yuseph Osman en Tony Setera.

Japanse oliemagnaat sterft en dochter ziet zich plotseling aan hoofd van vaders imperium geplaatst, waar zij zich omringd weet door vijanden en aasgieren. Harde, maar veelal onduidelijke karatefilm (oorspronkelijke duur: 96m) in abominabele nasynchronisatie.

Kanto Yakuzamono

1965 | Thriller, Misdaad

Japan 1965. Thriller van Shigehiro Ozawa. Met o.a. Koji Tsuruta, Hideo Murata, Tetsurô Tamba en Junko Fuji.

De rivaliteiten tussen verschillende bendes om de economische macht in de haven van Tokio. Een politiefilm die niet speciaal opvalt tussen alle andere die in de jaren 1960-1970 zijn gemaakt in Japan. Het scenario is van de regisseur zelf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shigehiro Ozawa op televisie komt.

Reageer