Marie Barrientos: cast.
Er zijn 2 films gevonden.

Subway Stories

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Jonathan Demme, Abel Ferrara, Julie Dash, Ted Demme en Alison Maclean. Met o.a. Sarita Choudhury, Anne Heche, Gregory Hines, Christine Lahti en Denis Leary.

Heeft u Smoke (1995) gezien? Dit is net zoiets, maar dan heel anders... Tien voornamelijk 'independent' scenaristen en dito regisseurs maakten met een massa bekende en minder bekende acteurs tien korte films die als raakvlak de metro in New York hebben. We zien bijvoorbeeld een snobistische vrouw kwaad worden op een gehandicapte Vietnamveteraan, omdat hij haar schoenen bevuilde. Verwacht geen speelfilm: dit zijn 'slices of life' die elk vaak niet eens een echte conclusie kennen, maar die wel op magische wijze iets zeggen over de moderne maatschappij.

Torch Song

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Michael Miller. Met o.a. Raquel Welch, Jack Scalia, Alicia Silverstone, George Newbern en Laura Innes.

Na de dood van haar man en manager zoekt de ooit aanbeden filmactrice Welch heil in de fles. Hierdoor wordt ze onbetrouwbaar, een zogenaamd productie-risico en geen enkele producent wil haar nog een rol geven. Na lang aandringen van haar nieuwe agent en een vernederende sc[KA2]ene met haar dochter stemt Welch met tegenzin erin toe om een ontwenningskuur te ondergaan in een kliniek. Hier maakt ze kennis met brandweerman Scalia. Na een maand (!) wordt ze genezen verklaard, maar nu moet ze haar verloren reputatie zien te herstellen. Ondertussen laat Scalia, die verliefd is, haar niet meer los. Melodrama zonder frustraties met alle bekende elementen uit de pulp-factory waarvoor Harold Robbins, Sidney Sheldon, Jacqueline Susan en Judith Krantz werken. Het is bedroevend dat een nog altijd mooie actrice als Welch in zo'n een draak - dit keer geschreven door voornoemde Krantz - moet optreden. Chris Connelly heeft een kleine rol als zichzelf. Leonora Thuna en Janet Brownell bewerkten het onding. Bakvisromantiek en keukenmeidenliteratuur die in de jaren 1930 al als zeer ouderwets werd beschouwd. In beeld gebracht door Nederlander Kees van Oostrum.