Donna Scott

Acteur

Donna Scott is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Idle Hands

1999 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1999. Horror van Rodman Flender. Met o.a. Devon Sawa, Seth Green, Elden Henson, Jessica Alba en Christopher Hart.

Iemand met losse handjes, kent u die uitdrukking? In dit geval betreft het ene Anton (Sawa) die het merendeel van z'n tijd apestoned voor de tv hangt. Er zit verder geen kwaad in die jongen, maar het geval wil dat z'n rechterhand een eigen, gewelddadig leven gaat leiden. Z'n bloedeigen ouders kunnen het niet navertellen, en ook z'n kersverse vriendin (Alba) loopt gevaar. Een hoop ellende dus in deze horrorkomedie. Maar ondanks de geamputeerde ledematen, rollende ogen, en andere narigheid uit de trukendoos van de special effects-man hoeft niemand zich zorgen te maken: alles oogt flitsend en cool, dus nauwelijks stuitend of eng. Ook de seks wordt niet vergeten; kan ook moeilijk anders bij een regisseur die eerder tekende voor het grofstoffelijke In the Heat of Passion (1992).

Plump Fiction

1998 | Misdaad, Komedie

Verenigde Staten 1998. Misdaad van Bob Koherr. Met o.a. Tommy Davidson, Julie Brown, Paul Dinello, Sandra Bernhard en Dan Castellaneta.

Na de postmoderne gangsterfilms van Quentin Tarantino wordt iedere jonge filmcrimineel vergeleken met zijn hippe personages. In Hollywood circuleert er zelfs een term voor: 'the anxiety of Tarantino.' Omzeilen of uitvergroten is het devies. Regisseur/scenarist Bob Koherr koos voor de tweede optie en slaat de plank volledig mis met een flauwe parodie op de types in Pulp fiction én Natural born killers. Schamel hoogtepunt is Kane Picoy in een knappe imitatie van grootheid Christopher Walken, de koning van het onheil. (VM/VPRO Gids)

Wild Gals of the Naked West

1961 | Erotiek

Verenigde Staten 1961. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Julie Williams, Sammy Gilbert, Franklin Bolger, Donna Scott en Teri Taylor.

De held, die het omwille van de mooie Williams in deze nudie- western moet opnemen tegen een zekere Snake-Wolf, is nauwelijks 1.50m groot maar heeft een 'colt' van minstens een halve meter lang! De seksistische humor van Meyer steekt de neus aan het venster in een haast dadaïstische film die Meyer's reputatie als 'King of the Nudies' bevestigde. Ook bekend als NAKED GALS OF THE GOLDEN WEST.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Donna Scott op televisie komt.

Reageer