Christopher M. Brown

Acteur

Christopher M. Brown is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Welcome To Planet Earth

1996 | Sciencefiction, Komedie, Horror

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Lev L. Spiro. Met o.a. George Wendt, Shanna Reed, Christopher M. Brown, Anastasia Sakelaris en Stephen Burrows.

Charlie en Rhonda zijn gelukkig getrouwd. Als ze samen met hun dochter Daphne op vakantie gaan vinden ze een vervallen huis en ontmoeten ze de verwilderde eigenaar Joseph. Hij is een ex-crimineel, wiens moeder net is gestorven en hem het huis heeft nagelaten. Joseph snapt niet waarom dit gelukkige gezin haar vakantie wil doorbrengen in het slechtste gedeelte van Los Angeles. Hij weet dan ook niet dat deze mensen van een andere planeet komen en dat hun idee van vermaak is om de schooiers die op straat leven uit te moorden

Alien Avengers

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Lev L. Spiro. Met o.a. Anastasia Sakelaris, Christopher M. Brown, Shanna Reed en George Wendt.

Ooit een scène willen zien waarin dikke Norm van Cheers iemands oor afkauwt? Hier is uw kans. Alien avengers, geproduceerd door B-horrorkoning Roger Corman, is in een buitenissig komediejasje gegoten dat Norm-acteur Wendt goed staat. Zijn personage Charlie lijkt net een naïeve toerist die met zijn brave vrouw (Reed) per ongeluk in een slechte wijk van Los Angeles verblijft. Maar de twee zijn buitenaardse wezens die gekomen zijn om op tuig te jagen en hun dochter (Sakelaris) heeft een seksbeurt nodig. Dat zal hostel-eigenaar Joseph (Brown) weten. (IdH/VPRO Gids)

MANTIS

1994 | Actiefilm, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Eric Laneuville. Met o.a. Carl Lumbly, Bobby Hosea, Gina Torres, Steve James en Obba Babatundé.

Wetenschappelijke genie Dr. Miles Hawkins (Lumbly), die een dwarslaesie heeft is MANTIS. Het is een acroniem voor Mechanically Augmented Neuro Transmitter System, een al te serieuze superheld die slechterikken bewusteloos slaat en als visitekaartje een gemummificeerde bidsprinkhaan achterlaat. Hij is verlamd geraakt, toen hij in de val van een oneerlijke politieagent en zijn trawanten liep. Nu heeft deze zich kandidaat gesteld voor een openbare functie met een slogan over het handhaven van orde en wet. Intussen plegen zijn handlangers de ene misdaad na de andere. Dan verschijnt MANTIS met zijn voertuig, een vliegend, nautisch, hoge-snelheids apparaat. De fictieve plaats heet Ocean City. Er zijn te weinig actiescènes en het script van Sam Hamm maakt alles nog trager door de zedeprekende dialoog, doorspekt met boodschappen. Over het geheel is de film indrukwekkend en het camerawerk van William Dill legt alles goed vast. De visuele en speciale effecten zijn prima. De regie van Laneuville is solide, maar wordt gehinderd door het script van Hamm. Lumbly's hoofdfiguur houdt de interesse van de kijkers vast door zijn gecontroleerde, maar ijzige vertolking. De bijrollen zijn redelijk. De muziek van Joseph Lo Duca is te luid en irritant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher M. Brown op televisie komt.

Reageer