Titina Romay

Acteur

Titina Romay is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

El hijo de Huracán Ramírez

1965 | Sportfilm, Drama

Mexico 1965. Sportfilm van Joselito Rodríguez. Met o.a. Titina Romay, Pepito Romay, David Silva en Cármen González.

De worstelster 'Huracán Ramírez' wordt beschuldigd van een diefstal die hij niet heeft begaan. Zijn oudste zoon probeert de ware schuldige te vinden. Het vervolg op HURACAN RAMIREZ en even vervelend.

El misterio de Huracán Ramírez

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Joselito Rodríguez. Met o.a. Titina Romay, Pepe Romay, David Silva en Carmelita González.

Het eerste vervolg op HURACAN RAMIREZ (Rodr[KA1]iguez, 1952), waarin de betreffende gemaskerde besluit een rustig leven te gaan leiden als hij zijn kinderen ziet opgroeien terwijl hij - verborgen voor zijn vrouw - een professionele vechtersbaas is. De film is een pure familieaangelegenheid (zo zijn de twee hoofdrolspelers kinderen van de regisseur).

Pepito y el Monstruo

1957 | Horror

Mexico 1957. Horror van Joselito Rodríguez. Met o.a. Pepito Romay, Titina Romay, Prudencia Grifell en Martha Rangel.

Een jongetje is in een theater getuige van de moord op een bejaarde man in een theater door een monsterlijk figuur; maar voordat hij sterft vertrouwt het slachtoffer hem een geheim toe. Rodr[KA1]iguez bleef proberen zijn familie rollen in alle genres te laten spelen (hier kwam de griezelfilm aan de beurt); het resultaat was niet minder pathetisch.

La Pequeña enemiga

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Joselito Rodríguez. Met o.a. Titina Romay, Pepito Romay, Carmen Montejo en Enrique Rambal.

Een gelukkig getrouwd arts krijgt van zijn ex-minnares het verzoek om haar huidige minnaar aan een kogelwond te opereren. De film leert een harde morele les, helaas.

Dos diablillos en apuros

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Joselito Rodríguez. Met o.a. Titina Romay, Pepito Romay, Carmen Montejo en Enrique Rambal.

Omdat de scheiding van hun ouders onafwendbaar is, besluiten de drie kinderen bij opa te gaan wonen. Joselito Rodríguez kon het weer eens niet laten om zijn eigen kinderen in de film te laten spelen en terloops wat zedelessen ten beste te geven. Dat kon volgens hem nooit kwaad.

Pintame angelitos blancos

1954 | Drama

Mexico 1954. Drama van Joselito Rodríguez. Met o.a. Emilia Guiú, Rita Montaner, Titina Romay en Julio Villarreal.

Onder invloed van zijn tweede vrouw houdt een man op van zijn dochter te houden. Maar met de hulp van de zwarte bedienden komt het meisje er achter dat haar stiefmoeder een hoer is. Een belachelijke en onuitstaanbare smartlap.

...Y murió por nosotros!

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Joselito Rodríguez. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Andrés Soler, Felipe de Alba en Titina Romay.

In een mijnwerkersdorp worden de arbeiders op schandelijke wijze uitgebuit; alléén de onderwijzer verzet zich. Rodríguez probeerde een parallel te leggen tussen zijn verhaal en het leven van Christus, maar hij kwam niet verder dan een slechte parodie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Titina Romay op televisie komt.

Reageer