Adrian Bower

Acteur

Adrian Bower is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Faith

2005 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2005. Drama van David Thacker. Met o.a. Jamie Draven, Maxine Peake, Christine Tremarco, Dean Andrews en Adrian Bower.

Zoals de BBC vaker doet met historische gebeurtenissen, krijgen de Britse mijnstakingen van 1984 en 1985 een fictieve bewerking. Schrijver Ivory wil de impact van de stakingen, die nog steeds voelbaar is, persoonlijk maken. De stakende mijnwerker Gary heeft er moeite mee dat zijn zwager Paul bij de politie werkt. Ook hun vrouwen, de zussen Michelle en Linda komen tegenover elkaar te staan in het mijnersconflict. Op locatie gefilmd in de Doncaster-regio met figuranten uit de voormalige lokale mijnersgemeenschap, versterkt het hoge realiteitsniveau.

Inspector Lynley mysteries: The word of God

2003 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 2003. Thriller van Nigel Douglas. Met o.a. Adrian Bower, Sharon Small en Nathaniel Parker.

In een container met vers vlees afkomstig uit Denemarken wordt het lijk van een Arabisch ogende man ontdekt. De dode draagt een vervalst paspoort en een blad zeer oud perkamentpapier met Arabische tekens bij zich. Voor inspecteur Brennan is het een duidelijk geval van mensenhandel, maar inspecteur Lynley heeft zo zijn twijfels. Vooral wanneer blijkt dat het perkament van onschatbare waarde is

Inspector Lynley mysteries: The deception on his mind

2003 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 2003. Thriller van Tim Leandro. Met o.a. Emily Joyce, Sharon Small, Nathaniel Parker, Adrian Bower en Lesley Vickerage.

Lynley's assistente Barbara Havers onderzoekt de dood van een Pakistaan, die met een gebroken nek op het strand is aangetroffen. Tijdens het onderzoek in de Pakistaanse gemeenschap belandt ze in een wereld vol hebzucht, arrogantie en blinde woede

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adrian Bower op televisie komt.

Reageer