W. Michael Lewis is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Enter the Ninja

1981 | Actiefilm

Verenigde Staten 1981. Actiefilm van Menahem Golan. Met o.a. Franco Nero, Susan George, Sho Kosugi, Alex Courtney en Will Hare.

Tussen de Amerikaan Nero en de Japanner Kosugi, leerlingen van de Japanse Ninjutsu-school, bestaat een latente vijandschap. De Japanner kan het niet verkroppen dat Nero de enige westerling is die de Ninjutsu-techniek onder de knie heeft. Wanneer een vriend van Nero geterorriseerd wordt door een sadistische bende die zich van zijn plantage meester wil maken, snelt Nero hem te hulp. Stuntelig gemaakte Ninja-film, met een scenario (van Golan, Dick Desmond en Judd Bernard) dat al honderden keren gebruikt is voor de western. Dit magere script wordt ook nog ontsierd door een langdradige uitwerking en wat geforceerde humor, bedoeld om de bloedige gevechten te relativeren. Van sfeeropbouw hebben de makers nog nooit gehoord. Gefotografeerd door David Gurfinkel. In Amerika ingekort tot 93m. Gevolgd door REVENGE OF THE NINJA. Ook bekend als EXTREME PREJUDICE.

Secrets of the Bermuda Triangle

1978 | Documentaire, Mysterie

Verenigde Staten 1978. Documentaire van Donald Brittain.

In de jaren 1970 verschenen er talloze bestsellers over de onverklaarbare verdwijningen van schepen en vliegtuigen in de zee rondom de Bermuda-eilanden. Een hoos van films was het gevolg, die over het algemeen weinig geslaagd waren, inclusief de ondergewaardeerde avonturenfilm THE DEEP van Peter Yates uit 1977. Deze inmiddels vergeten documentaire van Brittain geeft zeker geen verklaring voor de vreemde verschijnselen, maar verschaft de kijker toch een zeker inzicht. Het camerawerk is van Brianne Murphy. Wij bevelen aan om hét boek over het grote mysterie te lezen: The Bermuda Triangle van Charles Berlitz, het is veel boeiender dan deze film.