Lau Tak Wah

Acteur

Lau Tak Wah is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Magic Crystal

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 1990. Actiefilm van Richard Northon en Jacques Risi. Met o.a. Ricky Chan, Cindy Rothrock, Lau Tak Wah, Mok Siu Chung en Cheung Man Bunny.

Alles is ongeloofwaardig aan deze junkfilm met de vrouwelijke 'gevechtsmachine' Rothrock. Met Chan trekt zij vanuit Hong Kong naar Griekenland waar een gabber in een tempelruïne een... 'pratende' steen heeft gevonden. Uiteraard worden de KGB, Interpol en de politie van Hong Kong elkaars tegenstanders in een waanzinnig slechte film. Scenario en regie staan in werkelijkheid op de naam van Wong Ching.

Black Vengeance

1990 | Misdaad, Drama

Hongkong SAR van China 1990. Misdaad van Taylor Wong. Met o.a. Chow Yun-Fat, Lau Tak Wah, Man Chi Leung, Aw Chun Hung en Yeung Kwan.

De mafia in Hong Kong: een onderwereld-tycoon benoemt zijn neefje als zijn opvolger maar diens oudere halfbroer pikt dat niet en wil zelfs de tycoon uit de weg ruimen. Het resultaat is uiteraard een bloedige vete. Oude wijn in nieuwe Chinese zakken.

Sworn Brothers, Part II

1987 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 1987. Actiefilm van Taylor Wong. Met o.a. Chow Yun-Fat, Lau Tak Wah, Man Chi Leung, Alan Tam en Li Sau Yin.

Deze film is de voorloper van het kassucces SWORN BROTHERS, geproduceerd door Johnny Mak, die de 'realistische actiefilm' populair maakte. De sterren staan garant voor een groot publiek. De film heeft zogenaamd als thema de gevoelens tussen broers, vrienden, vader en zoon, man en vrouw, maar draait in feite om intriges en verraad binnen de Kantonese mafia. Veel bloederig geweld dus. De onderwereld wordt verheerlijkt, waarbij de smaak van het grote publiek in het oog wordt gehouden, zodat vuur- en vuistgevechten en achtervolgingen per auto domineren. Geen artistieke waarde, maar een geheid succes in 'Chinatowns' over de hele wereld. Ook bekend als RICH AND FAMOUS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lau Tak Wah op televisie komt.

Reageer