Matt Codd

Regisseur

Matt Codd is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Morlocks

2011 | Horror

Verenigde Staten 2011. Horror van Matt Codd. Met o.a. David Hewlett, Christina Cole, Hamish Clark en Owen Davis.

Dr. Radnor, een gepensioneerde wetenschapper, heeft een tijdmachine uitgevonden, die in de toekomst nog blijkt te werken. Hij wordt gevraagd terug te komen bij Tempus Flats om met een oplossing te komen voor dit probleem. Met zijn team reist hij af naar de toekomst om een onderdeel te vinden dat de doorgang van de tijdmachine kan sluiten. Helaas zit de toekomst vol met gemuteerde monsters, genaamd de Morlocks, die van plan zijn naar het heden te reizen om over de aarde te regeren.

Dragon Dynasty

2006 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 2006. Avonturenfilm van Matt Codd. Met o.a. Federico Castelluccio, Dion Basco en Aaron Hendry.

In de dertiende eeuw is de Italiaanse avonturier Marco Di Paolo in China om de relatie tussen Italiƫ en China te versterken. Niet iedereen is het hier mee eens en om een stokje voor deze samenwerking te steken, roept een van de adviseurs van de keizer met behulp van de drakensteen draken op, waardoor de hel losbreekt.

Epoch

2000 | Sciencefiction

Verenigde Staten 2000. Sciencefiction van Matt Codd. Met o.a. David Keith, Ryan O'Neal, Stephanie Niznik en Craig Wasson.

In het Himalaya staatje Bhutan verschijnt na een serie aardschokken een geheimzinnig rotsachtig object in de lucht. De elektriciteit valt uit, zieken genezen spontaan. Geheimzinnig! De Amerikaanse overheid stuurt er wetenschappelijke onderzoekers, vergezeld door militairen - voor de veiligheid, ja, ja - op af. Hun onderzoek wordt onderbroken door Chinese MIG-straaljagers, die de boel meteen bombarderen. Dat is geen goed idee. Voor het Sci Fi Channel gemaakte pulp-sf, alleen voor hardcore liefhebbers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matt Codd op televisie komt.

Reageer