Toby Gad is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Hot Dogs: Wau - wir sind reich!

1999 | Animatie, Familiefilm, Misdaad, Komedie

Duitsland 1999. Animatie van Michael Schoemann.

De bazin van de honden, Bella, Velvet, Sherman, Chuffie en J.D., en de papagaai Emmo verwisselt het tijdelijke met het eeuwige. Ze laat haar lieve dieren een vermogen na, een miljoen mark in contanten en haar aangename villa, die omgeven is door hoge gebouwen. Haar nicht Hannie en neef Ronnie, een afschuwelijke en hebzuchtige tweeling, wringt zich in allerlei mogelijke bochten om de gemiste erfenis in handen te krijgen en bedient zich van listen om de dieren het geld afhandig te maken. Ze zetten een hondenpsycholoog in, en proberen onderlinge verdeeldheid te zaaien, maar als het puntje bij paaltje komt, verdedigen de dieren met succes hun bezit. Het tekenwerk van deze animatiefilm ziet er heel aardig uit, maar het povere scenario van Karin Howard en Joseph D. Steuben heeft te veel leentjebuur gespeeld bij Disney-voorbeelden zoals THE LADY AND THE TRAMP en THE ARISTOCATS. Sommige scène's worden door de filmkeuring in bepaalde landen te eng gevonden voor de allerkleinste kijkers, maar wij vinden dat de ouders dat zelf moeten bepalen. Laten ze daarom maar met hun telgen voor de tv gaan zitten. In de originele versie met de stemmen van: Magdalena Turba als Velvet, Michael Chevalier als Sherman, Hans Hohlbein als Chuffie, Katharina Koschny als Bella, Thomas Danneberg als J.D., niemand minder als Nina Hagen als Emmo, Bettina Schön als Miss Lilly, Philine Peters-Arnolds als Hannie en Lutz Mackensy als Ronnie. Ook bekend als MILLIONAIRE DOGS.

Stirb für mich

1995 | Romantiek, Misdaad, Thriller

Duitsland 1995. Romantiek van Michael Gutmann. Met o.a. Kai Wiesinger, Ana Alvarez, Antonin Valero, Felix Eitner en Michael Mendl.

Christian Sch[KA3]afer (Wiesinger) is met zijn broer Stefan (Eitner) op vakantie in Spanje. Tijdens het joggen komt hij op eerder ongelukkige manier in contact met de mooie Paloma (Alvarez). Door zijn schuld valt zij en breekt een been. Hij gaat haar opzoeken in het ziekenhuis en de twee jonge mensen worden verliefd op elkaar.