Armand Isnard

Regisseur, Acteur

Armand Isnard is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Aldo tous risques

1990 | Misdaad, Komedie

Frankrijk 1990. Misdaad van Michel Wyn. Met o.a. Aldo Maccione, Charly Bertoni, Yolande Folliot, Michel Prud'homme en Gilles Gaston Dreyfus.

Een jet-setkoppel organiseert een luxueus diner in hun appartement, waarbij alle gasten verkleed moeten zijn als een bekend persoon. Plotseling verschijnen drie personen met een Landru-masker die met de juwelen van de gastvrouw aan de haal gaan. Maccione, expert van de verzekeringsmaatschappij, wordt met het onderzoek belast. Debiel als altijd, weet hij daarbij geen moment natuurlijk of geloofwaardig over te komen. Alleen wie zich niet stoort aan Maccione's overacting zal de film uitzitten zonder kwaad te worden. Het scenario van Christian François en Corinne Elizondo stelt al evenmin iets voor. Martial Thury stond achter de camera. Ook bekend als MASCARADE.

Le Collège file à l'anglaise

1987 | Komedie

Frankrijk 1987. Komedie van Armand Isnard. Met o.a. René Roussel, Anne Ludovik, Jean Rupert, Armand Isnard en Kathy Mazet.

De regisseur - wiens eerste lange speelfilm dit is - is afkomstig van het boulevardtoneel. Hij heeft ongeveer 400 sketches voor Henri Salvador en Thierry le Luron geschreven. Dat is goed te merken in deze schamele en logge komedie met het afgezaagde kostschool-thema met bijbehorende pogingen tot ontmaagding (och, och) en andere tot op de draad afgesleten clichés. Bovendien volgen talrijke sketches elkaar in de meest willekeurige volgorde op, terwijl er geen samenhangend scenario te ontdekken valt. Banaal, onzinnig, vulgair en dom.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Armand Isnard op televisie komt.

Reageer