Ruth Dwyer

Acteur

Ruth Dwyer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Gambling Fool

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Franklyn Farnum, Otto Meyer, Fred Holmes, Harry Northrup en Jack Pearce.

Farnum wint bij het kaarten een ranch. De ex-eigenaar wordt vermoord door een tweetal bandieten, die zelf de ranch hadden willen hebben. Men denkt dat Farnum het gedaan heeft. Die moet zich ondertussen ontfermen over een kind van de ex-eigenaar. Maar de outlaws zitten ook niet stil en vallen de ranch aan. McGowan was ook de scenarist en het camerawerk van deze western deed King Grey.

Seven Chances

1925 | Komedie

Verenigde Staten 1925. Komedie van Buster Keaton. Met o.a. Buster Keaton, T. Roy Barnes en Ruth Dwyer.

Weer succes voor Keaton. Ditmaal gaat het over een arme man die bij zonsopgang moet trouwen of anders een fortuin verliest. Subtiele grappen en slapstick zijn vermengd in perfekte harmonie.

The Covered Trail

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Jack Nelson. Met o.a. James B. Warner, Robert McKenzie en Ruth Dwyer.

Warner wil zijn broer redden, die lid is geworden van een bende veedieven, en raakt daardoor zelf in ernstige moeilijkheden. Een western voor Sunset Productions.

Broadway Or Bust

1924 | Western, Komedie

Verenigde Staten 1924. Western van Edward Sedgwick. Met o.a. Hoot Gibson, Ruth Dwyer, King Zany, Gertrude Astor en Stanhope Wheatcroft.

Het hart van rancher Gibson breekt wanneer zijn teer beminde Dwyer een fortuin erft in het oosten en naar New York verdwijnt. Hoot en partner stuiten tot hun geluk op een radiumvoorraad en weten hun ranch goed te verkopen. Ze gaan ook naar New York en spelen daar de rijke heren. Hoot redt Dwyer uit de klauwen van Malatesta en weet dat zij eeuwig de zijne is. Dorothy Yost bewerkte het gegeven van Sedgwick en Raymond Schrock.

Second Hand Love

1923 | Drama

Verenigde Staten 1923. Drama van William A. Wellman. Met o.a. Buck Jones, Ruth Dwyer, Charles Coleman, Harvey Clark en Frank Weed.

Het regie-debuut van Wellman. Een matige film, waarin de held Jones voortdurend bezig is Dwyer uit de nesten te halen. Voor die tijd misschien aardig maar nu sterk verouderd, vooral omdat Jones nu eenmaal een actie-ster was in westerns. Charles Kenyon schreef het script naar een verhaal van Shannon Fife. Het camerawerk is van Don Short.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ruth Dwyer op televisie komt.

Reageer