Clark Henderson

Regisseur

Clark Henderson is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Warlords From Hell

1988 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Clark Henderson. Met o.a. Mark Merry, Ann-Charlotte Elming, Brad Henson, Jeffrey D. Rice en George Randall.

Broers worden ontvoerd door een motorbende, bestaande uit outlaws, en gedwongen als slaven te werken op een Mexicaanse marihuana-boerderij. Hun vrienden komen hen redden, met nog meer motorfietsen en revolvers. Een van de talrijke goedkope actiefilms met Patrick in een hoofdrol, vóór zijn grote rol in TERMINATOR 2. Deze zwakke film kan zich erop laten voorstaan, dat bijna elke scène begint en eindigt met een gevecht.

Primary Target

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Clark Henderson. Met o.a. John Calvin, John Ericson, Miki Kim en Chip Lucia.

Twee Vietnamveteranen zoeken in het Thailand van 1977 een ontvoerde vrouw, die achteraf zich niet zo verzet bleek te hebben tegen haar ontvoering. Irrelevante actiescènes, pover in beeld gebracht, een alles behalve genuanceerd beeld van Thailand. Van, voor en door de kampioenen van de videorotzooi.

Highriders

1986 | Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Clark Henderson. Met o.a. Bred Henson, Jeffrey Rice, Ann Charlotte Elming en Mark Merry.

De lotgevallen van Henson en Rice als twee Amerikaanse motorrijders in Mexico die door een motorbende, die marihuana verbouwt, gevangen worden genomen. Zij worden als slaven gebruikt om de oogst binnen te halen. Via een kattebelletje kunnen zij hulp inroepen van hun zus en haar vriendje die, verkleed als non en priester, het dorpje ongemerkt weten binnen te dringen. Uiteraard breekt de hel los bij de reddingsoperatie. Het scenario staat bol van de gemeenplaatsen van James Mitchell Belkin (die ook de film produceerde), Tom Campbell en John K. Adams. Mislukt mengsel van bikers- en actiefilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Clark Henderson op televisie komt.

Reageer