Susana Cora is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Una Aventura en la noche

1947 | Drama, Mysterie

Mexico 1947. Drama van Rolando Aguilar. Met o.a. Luis Aguilar, Susana Cora en Jorge Reyes.

Een detective onderzoekt de zonderlinge moord op een filmregisseur die zich bezig hield met spiritisme. Dit aardige gegeven wordt helaas door Rolando Aguilar verminkt.

Albur de amor

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Alfonso Patiño Gómez. Met o.a. Pedro Armendáriz, Ana Bronté en Susana Cora.

Een welgestelde jonge vrouw woont alleen in een dorp, dat vol verdorvenheid en haat is. Alleen de bijrollen zijn opvallend, gespeeld door de 'Indiaan' Bedoya, Gilberto 'Sute' González en Julio Ahuet. Zij halen de film nog een beetje op, maar de rest is niets bijzonders.

Me persigue una mujer

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Fernando Soler. Met o.a. Paquita de Ronda, David Silva en Susana Cora.

Een privé-detective onderzoekt het geval van een ontrouwe echtgenoot en beleeft allerlei avonturen. De film is in alle opzichten erg onnozel.

El Superhombre

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Enrique Herrera, Susana Cora en Rafael Icardo.

Door een klap op zijn hoofd, wordt bij het vallen van de avond een armzalige verslaggever bij wie alles misgaat, een superman. En zo ontstaat een opeenvolging van allerlei soorten onbenulligheden.

Un Día con el diablo

1945 | Komedie

Mexico 1945. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Mario Moreno 'Cantinflas', Susana Cora, Miguel Arenas en Andrés Soler.

Een arme drommel steekt zich danig in de problemen om te voorkomen dat zijn 'Maestro' kwaad op hem wordt. Buitengewoon matige komedie, met als enig doel om in die tijd de spanningen van de Tweede Wereldoorlog te verlichten.

Cadetes de la naval

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Fernando Palacios. Met o.a. Ricardo Montalbán, Abel Salazar en Susana Cora.

De avonturen van twee marinecadetten die zich ontpoppen als helden. Zeldzaam slecht gefilmd. Opmerkelijke rol van de dichteres Pita Amor, met een grappige imitatie van María Félix die een rumba danst.

Sota, caballo y rey

1943 | Komedie, Musical, Avonturenfilm

Mexico 1943. Komedie van Roberto O'Quigley. Met o.a. Domingo Soler, Luis Aguilar, Susana Cora en Carlos López Moctezuma.

Een boer tiranniseert dorp en autoriteiten. Onderhoudend.

Cuando habla el corazón

1943 | Western

Mexico 1943. Western van Juan José Segura. Met o.a. Pedro Infante, María Luisa Zea, Víctor Manuel Mendoza en Susana Cora.

Een boer blijkt niet in staat de inhoud te ontdekken van de kist die hij in zijn bezit heeft gekregen. Middelmatige maar aanvaardbaar verfilmde western, spelend in Mexico. Ook bekend als EL NORTENO.

El Misterioso señor Marquina

1942 | Komedie, Mysterie

Mexico 1942. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. René Cardona, Susana Cora en Miguel Arenas.

Een aantal roekeloze berovingen wordt voorbereid door een man en uitgevoerd door een ander. Een zeer slechte misdaadfilm.

Con los dorados de Villa

1939 | Avonturenfilm, Historische film

Mexico 1939. Avonturenfilm van Raúl de Anda. Met o.a. Domingo Soler, Pedro Armendáriz, Susana Cora en Lucha Reyes.

Het verhaal over de Mexicaanse Revolutie opgesmukt met roemrijke heldendaden. De film is zo slecht geregisseerd dat hetgeen men heeft willen ophemelen, namelijk de revolutie, totaal belachelijk wordt.

Hambre

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Fernando A. Palacios. Met o.a. Rafael Falcón, Adela Fierro, Susana Cora en Alicia Ortiz.

Een werkgever en een leider van arbeiders komen met elkaar in botsing omdat zij beiden vechten voor hun gelijk. Weinig actie, holle dialogen, onechte personages en een hele slechte fotografie. Valt er nog meer te zeggen?