Vassili Karis

Acteur

Vassili Karis is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Gipsy Angel

1990 | Muziek, Romantiek, Erotiek

Italië 1990. Muziek van Al Festa. Met o.a. Angel, Leo Daniel, Danja Gazzara, Carrol Baker en Vassili Karis.

Draak van een film, gemaakt als een videoclip, tijdens het Fantafestival in Rome in 1990 door het publiek uitgefloten en uitgejouwd. De muziek is niet om aan te horen, de montage verwarrend. Onzinnige camerastandpunten, gruwelijk spel. Teenager Angel, een beroemde rockstar die haar carrière belangrijker vindt dan de liefde, gaat naar Ibiza om een clip te maken en wordt verliefd op een zigeuner, die betaald is om haar te verleiden. Hun herdersuurtje wordt stiekem opgenomen om haar te ruïneren, maar hij wordt verliefd op haar en helpt haar. Slechte regie.

Bloody psycho

1989 | Horror

Italië 1989. Horror van Leandro Lucchetti. Met o.a. Peter Hintz, Loes Kamma, Brigitte Christensen, Sarah Darwin en Vassili Karis.

Een belachelijke en afschuwelijke film, het kijken niet waard. Een idioot verhaal over een dokter die naar een geheimzinnig kasteel gaat, op uitnodiging van een aan een rolstoel gekluisterde vrouw, voor een psychologisch experiment met bio-feedback-therapie. Ook een sexy dienstmeid en een journaliste verblijven in het kasteel, waarvan beweerd wordt dat het er spookt. Nog een stel vrouwen verschijnt op het toneel, terwijl de dokter het mysterie van het kasteel probeert te ontdekken. De jonge arts wordt door enkele van de vrouwen verleid. Een bloederige film en veel goedkoop gemaakte seksscènes. Geen van de acteurs heeft acteerkwaliteiten.

Angel Hill

1988 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Paul D. Robinson. Met o.a. Richard Hatch, Donald Pleasence, Max Laurel en Vassili Karis.

Een goedkope variatie op het zo langzamerhand uitgemolken thema Vietnam. Slecht spel, stupide verhaal. Een stoere Amerikaanse sergeant krijgt een speciale opdracht: hij moet de Vietnamese vrouw zien terug te vinden waarmee hij in het verleden heeft samengewerkt, waarmee hij een verhouding had en die hij in de steek heeft gelaten.

Amanti miei

1979 | Erotiek

Italië 1979. Erotiek van Aldo Grimaldi. Met o.a. Cindy Leadbetter, Vassili Karis, Anna Maria Clementi, Carlo DeMejo en Paolo Gozlino.

Routine softporno met Leadbetter als een brave huisvrouw die echter, nadat ze ontdekt dat haar man haar bedriegt, met zowat de hele buurt het bed induikt. Te verwaarlozen.

Wanted Sabata

1972 | Western

Italië 1972. Western van Roberto Mauri. Met o.a. Brad Harris, Vassili Karis, Elena Pedemonte, Gino Lavagetto en Paolo Magalotti.

Een van de meer dan tachtig pasta-westerns van het Sabata- wrekermerk met Harris, die op grond van een valse getuigenis wegens moord dreigt te worden opgehangen, maar weet te ontsnappen en vervolgens de ware daders gaat ontmaskeren. Vrijwel niet te onderscheiden van de andere serieproducten met dikwijls dezelfde hoofdrolspelers. Het scenario is van de regisseur zelf. Gelukkig kwam er in 1975 een einde aan deze inblikkerij op de lopendeband.

Semino morte...la chiamavano castigo di Dio

1972 | Western

Italië 1972. Western van Roberto Mauri. Met o.a. Brad Harris, Vassili Karis, Jose Torres, Maretta en Zara Cilli.

In deze magere spaghetti-western is Harris een wreker, een man die weer achter vele anderen aanzit om wraak te nemen. De spaghetti-westerns blonken niet uit door variatie en werden slapper. Het hoogtepunt was voorbij en de jaarlijkse produktie van tachtig stuks was teruggelopen tot minder dan een derde daarvan. Rond 1975 zou het genre, met een enkele uitzondering, uit de produktieschema's verdwijnen. Op video is de film uitgebracht onder de titel DJANGO ADIOS.

Il Magnifico West

1971 | Western

Italië 1971. Western van Gianni Crea. Met o.a. Vassili Karis, Lorenzo Fineschi, Dario Pino, Italo Gasperini en Enzo Pulcrano.

Een oppervlakkige spaghetti-western met Karis als een anonieme held die een klein stadje in Texas wil bevrijden van de dictatuur van ene Marlin. Het genre bereikt hier een nieuw dieptepunt als in de finale van de film Karis en zijn huurlingen zich verkleden als vrouwen om Marlin te misleiden. Je gelooft je ogen niet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vassili Karis op televisie komt.

Reageer