Susan Hemingway

Acteur

Susan Hemingway is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Voces de muerte

1984 | Mysterie

Spanje 1984. Mysterie van Jesús Franco. Met o.a. Susan Hemingway, Eva León, Antonio Mayans en José Llamas.

Een jonge vrouw wordt op mysterieuze wijze belaagd. Ze gaat daaraan te gronde. Deze mysteriefilm, geïnspireerd op de roman El caso de la muchacha asustada van Edgar Wallace is ook enigszins in die sfeer geregisseerd.

Sinfonía erótica

1980 | Erotiek

Spanje/Portugal 1980. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lina Romay, Susan Hemingway, Albino Grazziani en Mel Rodrigo.

Een geestelijk gestoorde jonge vrouw komt terug naar het huis van haar man. Een weinig bijzondere, erotische film, die toch een paar pluspunten heeft, zoals de sfeer en de inspiratie op de markies De Sade.

Frauen für Zellenblock 9

1977 | Erotiek

Zwitserland 1977. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Karine Gambier, Susan Hemingway, Esther Studer, Howard Vernon en Aida Gouvaia.

Veelfilmer Franco draaide in Zwitserland dit op zijn bekend stramien gevlochten verhaal over vrouwelijke leden van een ondergrondse organisatie die in de handen vallen van een sadistische leidster van een vrouwenkamp.

Die Liebesbriefe einer portugiesischen Nonne

1976 | Drama, Erotiek

Duitsland/Italië 1976. Drama van Jesús Franco. Met o.a. Susan Hemingway, William Berger, Hebert Fux en Eleonore Tristacci.

In het klooster van Serradayres treft regisseur Franco sadistische rituelen aan; verder noteert hij satansminnaressen, lesbische verhoudingen en de vreselijkste folteringen. Genoeg dus voor 93 minuten seks en bloed. Seksploiterend zooitje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Susan Hemingway op televisie komt.

Reageer