Ricardo Blume

Acteur

Ricardo Blume is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sobrenatural

1995 | Horror

Mexico 1995. Horror van Daniel Gruener. Met o.a. Susana Zabaleta, Alejandro Tommasi, Delia Casanova, Ricardo Blume en Zaide Silvia Gutierez.

Vanaf het ogenblik dat het lijk van een buurvrouw gevonden werd, in een oud gebouw in Mexico-City, verandert het leven van de mooie Dolores (Zabaleta) in een nachtmerrie. Andres (Tommasi) haar echtgenoot begint zich vreemd te gedragen. Wat later komt Dolores in het bezit van een brief met een vreemd poeder en het visitekaartje van een gebedsgenezeres. Ze gaat deze opzoeken en komt terecht in een draaikolk van hekserij en vervloeking die haar op het randje van de waanzin brengt. Haar echtgenoot is bij dit alles duidelijk betrokken. Eerste speelfilm van videoclip- specialist Gruener, wat duidelijk te merken is aan de snelle montage en de visuele stijl. De film is een kruising tussen ROSEMARY'S BABY en de wereld van David Lynch, maar de cineast is duidelijk nog niet rijp genoeg om zijn fantastisch verhaal aanvaardbaar in te kleden. Het scenario van Gruener en Gabriel Gonzalez Melendez zit vol onwaarschijnlijkheden, maar is voorzien van een sterke climax. Mooie fotografie van Rodrigo Prieto. Internationale titel: ALL OF THEM WITCHES.

Malabrigo

1986 | Mysterie

Cuba/Peru/Duitsland 1986. Mysterie van Alberto Durant. Met o.a. Charo Verástegui, Luis Alvarez, Ricardo Blume en Annia Linares.

Een vrouw reist naar Malabrigo om daar haar man te ontmoeten. Daar wordt ze echter niet goed ontvangen en ze hoort dat haar man is verdwenen. Een verslaggever en een oude man helpen haar bij de zoektocht. Goed camerawerk en een zeer interessant script.

Ojos de perro

1981 | Drama

Cuba/Peru/Mexico 1981. Drama van Alberto Durant. Met o.a. José María Salcedo, Jorge Guerra, Ricardo Blume en María A.Pérez.

De penetratie van de multinationals in de Peruaanse suikerindustrie wordt in beeld gebracht aan de hand van de geschiedenis van de eerste vakbond in de stad Trujillo die in 1921 werd opgericht. Moedige en prijzenswaardige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ricardo Blume op televisie komt.

Reageer