Hubert Cornfield

Regisseur, Scenarist, Producer

Hubert Cornfield is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 8 films gevonden.

Les grands moyens

1975 | Komedie, Misdaad

Frankrijk 1975. Komedie van Hubert Cornfield. Met o.a. Hélène Dieudonné, Yvette Maurech, Andrée De Beaumont, Roger Carel en Fernand Sardou.

Een oude moeder, getuige van de moord op haar zoon en zijn vrouw, besluit met de hulp van haar twee zusters het recht in eigen hand te nemen en de moordenaars één voor één uit te schakelen. Plezierig verhaaltje, opgefleurd door zwarte humor.

The Night of the Following Day

1969 | Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1969. Thriller van Hubert Cornfield. Met o.a. Marlon Brando, Richard Boone, Rita Moreno, Pamela Franklin en Jess Hahn.

Uitstekende vertolkingen geven deze onverkwikkelijke vertelling over de ontvoering van een jonge erfgename meer inhoud dan de film strikt genomen verdient. Op gezette tijden behoorlijk hard. De film loopt bij tv-vertoning derhalve kans ingekort te worden. Gefilmd op locaties in Frankrijk.

Pressure Point

1962 | Drama

Verenigde Staten 1962. Drama van Hubert Cornfield. Met o.a. Sidney Poitier, Bobby Darin, Peter Falk, Carl Benton Reid en Mary Munday.

Knap geschreven drama met Poitier als gevangenispsychiater die de problemen van een nazipati[KA3]ent (Darin) probeert te ontrafelen.

Angel Baby

1961 | Drama

Verenigde Staten 1961. Drama van Paul Wendkos en Hubert Cornfield. Met o.a. George Hamilton, Salome Jens, Mercedes McCambridge, Joan Blondell en Henry Jones.

Indringende onthulling van een evangelische tournee door het platteland. Jens in de titelrol met Hamilton als de promotor, McCambridge is zijn uitgekookte vrouw - mooie bijrollen van Blondell en Jones; Reynolds in zijn filmdebuut.

The Third Voice

1960 | Thriller

Verenigde Staten 1960. Thriller van Hubert Cornfield. Met o.a. Edmond O'Brien, Laraine Day, Julie London, Ralph Brooks en Roque Ybarra.

Een knappe thriller over een moord, bedrog en iemand die zich voor een ander uitgeeft. Gedraaid in CinemaScope.

Plunder Road

1957 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1957. Drama van Hubert Cornfield. Met o.a. Gene Raymond, Elisha Cook jr, Jeanne Cooper, Wayne Morris en Stafford Repp.

Wie dit inbraakdrama nu ziet, is verrast: vakwerk wat het acteren en de verfilming betreft van dit spannende verhaal.

Lure of the Swamp

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van Hubert Cornfield. Met o.a. Marshall Thompson, Willard Parker, Joan Vohs en Jack Elam.

Een smakeloze B-film over het verlangen van een man naar rijkdom, hetgeen leidt tot de vernietiging van een jachtgroep in het drassige moeras.

Sudden Danger

1955 | Misdaad

Verenigde Staten 1955. Misdaad van Hubert Cornfield. Met o.a. Bill Elliott, Tom Drake, Beverly Garland, Lucien Littlefield en Minerva Urecal.

Een rechtlijnige film over de jacht op een moordenaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hubert Cornfield op televisie komt.

Reageer