Jennifer Inch

Acteur

Jennifer Inch is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Soft Touch II

1989 |

Verenigde Staten 1989. Kent Ames. Met o.a. Jeanine Louise, Sue Morrow, Jennifer Inch, Michael Buschel en Don Richter.

Drie jonge vrouwen moeten de laatste betaling verrichten voor hun jacht dat ze in het Zuiden van Florida hebben liggen. Het gaat om tienduizend dollar, die ze niet hebben. Ze zijn bereid alles te doen - uit de kleren te gaan - om de eigenaar te verleiden, zodat hij het laatste aflossingsbedrag laat varen. Waardeloze film, die in feite een derivaat is van SOFT TOUCH, dat officieel een jaar eerder gedraaid werd (met dezelfde cast uiteraard) en een soortgelijk verhaal bevat, maar dan over een erfenis gaat en een bedriegelijke advocaat. Het 'scenario' is van Mark Rosen, Robert Browning en Maggie Davies, die het camerawerk van nummer 1 deed. Achter de camera stond dit keer Robert Fresco. Ook bekend als BIRDS IN PARADISE II.

State Park

1988 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1988. Drama van Rafal Zielinski. Met o.a. Kim Meyers, Isabelle Mejias, James Wilder, Jennifer Inch en Walter Massey.

Een drietal jonge vrouwen reizen af naar een amusementspark in de hoop er 'de man voor het leven' te ontmoeten, maar ze worden na hun aankomst geconfronteerd met het feit dat iemand bezig is de grond op te kopen om er een fabriek neer te zetten. Een weinig verheffende film. Scenario van Neal M. Noble.

Soft Touch

1988 |

Verenigde Staten 1988. Kent Ames. Met o.a. Jeanine Louise, Sue Morrow, Jennifer Inch, Michael Buschel en Don Richter.

Een jonge vrouw erft een boot die zich in het uiterste puntje van Florida bevindt. De arglistige notaris (een advocaat) laat haar een schuldbekentenis tekenen van veertigduizend dollar en hoopt zo beslag te kunnen leggen op het vaartuig. Hij heeft echter niet goed naar haar gekeken, want anders had hij tweemaal nagedacht over haar charme en schoonheid: die was n.l. veel meer waard! Luchtige blootfilm met een uiterst bescheiden verhaaltje verpakt in een zwoel sfeertje van de Keys. Een jaar later kwam er een tweede film met dezelfde cast en een dergelijk verhaaltje, maar de notaris is dan nog voor een deel eigenaar van het vaartuig die nog een aflossing moet ontvangen; ook is er een gangsterstelletje. Het 'scenario' staat op naam van Mark Rosen en Robert Browning. Camerawerk van Maggie Davies. Ook bekend als BIRDS IN PARADISE.

Shadow Dancing

1988 | Thriller, Romantiek, Horror

Canada 1988. Thriller van Lewis Furey. Met o.a. Nadine Van Der Velde, James Kee, Christopher Plummer, Jennifer Inch en Gregory Osborne.

Een bekoorlijke danseres krijgt een felbegeerde rol in een bizarre, moderne dans op hetzelfde toneel als waar een eigenzinnige ballerina tientallen jaren eerder een dodelijke electrische schok kreeg. Neemt de wraakzuchtige geest van de overleden ster nu bezit van de heldin? In de betere ogenblikken doet dit merkwaardige melodrama denken aan een PHANTOM OF THE OPERA-achtig mengsel van bovennatuurlijke elementen en backstage- romantiek, maar het plot bevat daarvoor toch te veel absurditeiten, vooral in de race-tegen-de-tijd climax. Osborne (goed gecast als kwaadwillende choreograaf) is in het dagelijks leven danser bij het Canadese Nationale Ballet.

Higher Education

1987 | Komedie

Canada 1987. Komedie van John Sheppard. Met o.a. Kevin Hicks, Isabelle Mejias, Lori Hallier, Stephen Black en Richard Monette.

De titel betekent vrij vertaald `leren voor het leven`. Centraal staat Andy Cooper (Hicks), die uit de provincie komt en aan een universiteit mag gaan studeren. Niet alleen maakt hij kennis met de schattige Nicole Hubert (Hallier) die hem bij zijn toekomstplannen terzijde wil staan, maar ook Carrie Hanson (Mejias), die hem inwijdt in de liefde. Dan ontdekt Andy dat mensen racistisch en egoïstisch kunnen zijn en dat de maatschappij ook allerlei nare zaken te bieden heeft. Het scenario van regisseur Sheppard en Dan Nathanson is weinig subtiel en dat doet afbreuk aan de jonge spelers die het lang niet slecht doen.

Lady Libertine

1983 | Erotiek

Verenigde Staten/Frankrijk/Canada 1983. Erotiek van Gérard Kikoïne. Met o.a. Christopher Pearson, Jennifer Inch, Sophie Favier, April Hyde en Alain DuMaurier.

Een ridicuul soft porno-werkje spelend in het Victoriaanse Engeland. Een aristocraat neemt een weesjongen op. Enige tijd later blijkt dit een meisje te zijn die het leven als hoer ontvlucht is. Er bestaat naast een Franstalige een Engelstalige versie. Ook bekend als FRANK AND I.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Inch op televisie komt.

Reageer