Roman Klosowski

Acteur

Roman Klosowski is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Koniec sezonu na lody

1987 | Thriller

Polen 1987. Thriller van Sylwester Szyszko. Met o.a. Wojciech Pokora, Anna Frankowska-Teter, Ludwik Benoit, Roman Klosowski en Henryk Bista.

Een routineuze politiethriller. Tijdens het onderzoek naar de moord op een ijsverkoper in een klein havenstadje wordt de smokkel van een waardevol ikoon naar Zweden ontdekt. Rechercheur Joanna, die het onderzoek leidt, is niet de geëigende persoon voor een dergelijke klus.

Klemens i Klementynka

1987 | Familiefilm

Duitsland/Polen 1987. Familiefilm van Janusz Leski. Met o.a. Tadeusz Horvath, Monika Sapilak, Roman Klosowski en Arkadiusz Wojnarowski.

Een vervolg op hetgeen zich afspeelt vóór DIE KINDER VOM MŸHLENTAL, ook een co-produktie van Poltel en WDR Köln, geïnspireerd op het succes van een eerdere samenwerking. De kinderen van de molen zorgen voor twee ganzen, Klemens en Klementynka. Een charmante en aandoenlijke film voor de jongste kijkertjes. Ook bekend als DIE GÄNSE VOM MŸHLENTAL en KLEMENS UND KLEMENTINCHEN, DIE GÄNSE VOM MŸHLENTAL.

Urwisy z Doliny Mlynow

1986 | Familiefilm

Duitsland/Polen 1986. Familiefilm van Janusz Leski. Met o.a. Tadeusz Horvath, Monika Sapilak, Roman Klosowski, Ewa Zietek en Krzysztof Kowalewski.

Een tv-serie (24x30m) voor kinderen, co-produktie van Poltel en WDR Köln. Een vervolgverhaal over drie kinderen uit een molen en hun dorpsvriendjes, verteld door een pratende ooievaar. De avonturen van de kinderen spelen zich af rond twee ganzen en enkele andere lieve dieren. Zeer onderhoudend dankzij de vrolijke, geïmproviseerde stijl waarin de serie gemaakt is. Ook bekend als DIE KINDER VOM MŸHLENTAL.

Ja milujem, ty milujes

1980 | Komedie

Servië en Montenegro/Tsjechië 1980. Komedie van Dušan Hanák en Dusan Hanak. Met o.a. Roman Klosowski, Iva Janzurova, Milan Jelic, Ludovit Reiter en Vaclav Babka.

Een kleine bekroonde tragikomedie over een spoorwegarbeider, die nog bij zijn moeder woont, terwijl hij al over de veertig is. Hoewel hij graag aan de vrouw zou willen raken, kan hij de ware Sara niet vinden en heeft hij zijn toevlucht tot de drank genomen, waardoor zijn kansen steeds kleiner worden. Hij is daardoor het middelpunt van spotternij en meent de cirkel te kunnen doorbreken als een vriend omkomt, door met zijn vriendin aan te pappen. Maar hij komt niet los van de drank en dat is de boodschap van de film. Scenario van de regisseur en Dusan Dusek. Camerawerk van Jozef Ort-Snep en Alojz Hanúsek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roman Klosowski op televisie komt.

Reageer