Forrest Lewis

Acteur

Forrest Lewis is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Man's Favorite Sport?

1964 | Komedie

Verenigde Staten 1964. Komedie van Howard Hawks. Met o.a. Rock Hudson, Paula Prentiss, John McGiver, Maria Perschy en Roscoe Karns.

Lachfilm volgens Hawks eigen succesformule met Hudson als bestseller-schrijver die probeert te leven volgens de stellingen van zijn eigen boek over 'buiten leven'. Veel voorspelbare grappen over de hengelsport. Scenario van John Fenton Murray en Steve McNeil; achter de camera stond Russell Harlan.

The Monster of Piedras Blancas

1958 | Horror

Verenigde Staten 1958. Horror van Irvin Berwick. Met o.a. Les Tremayne, Forrest Lewis, John Harmon, Frank Arvidson en Wayne Berwick.

Een traag verlopende griezelfilm over een schaaldierachtig monster dat aan een verlaten kuststrook uit zee oprijst en bloed ruikt. Voorspelbaar en amateuristisch.

The Stand at Apache River

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van Lee Sholem. Met o.a. Stephen McNally, Hugh Marlowe, Jack Kelly, Forrest Lewis en Hugh O'Brian.

In deze langdradige western zitten sheriff McNally en gevangene Johnson met alle andere acteurs gevangen in een postkoetsstation dat belegerd wordt door de Indianen van Barrier. Arthur Ross bewerkte de roman Apache Landing van Robert J. Hogan. Charles P. Boyla deed het camerawerk.

Take Me to Town

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van Douglas Sirk. Met o.a. Ann Sheridan, Sterling Hayden, Philip Reed, Lee Patrick en Lee Aaker.

Deze vermakelijke onzin speelt zich af in het Wilde Westen waar Sheridan een saloon-zangeres is die door de drie zonen van weduwnaar-farmer-dominee Hayden gestrikt wordt om met pa in het huwelijksbootje te stappen. Maar eerst moet ze het nodige bewijzen. Als ze tot slot een show organiseert om geld in te zamelen voor de bouw van een nieuwe kerk heeft ze de gemeenschap achter zich en kan ze vrouw en moeder worden. Richard Morris schreef het script en Russell Metty deed het camerawerk voor producent Ross Hunter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Forrest Lewis op televisie komt.

Reageer