Paula Molina is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Miel del diablo

1986 | Drama

Italië/Spanje 1986. Drama van Lucio Fulci. Met o.a. Blanca Marsillach, Brett Halsey, Corinne Clery en Paula Molina.

Een jonge vrouw ontvoert de arts die haar verloofde niet heeft gered, om hem te vernederen en hem te laten lijden alvorens hem te doden, maar ze wordt verliefd op hem. Bijna hetzelfde verhaal als een andere Spaans-Italiaanse co-produktie, LA JAULA, die gemaakt is in hetzelfde jaar, met een script van de maker van deze film. Beide zijn enigszins vreemde en sinistere psycho- seksuele drama's, met in de hoofdrol een van de slechtste Spaanse actrices.

Futuro imperfecto

1984 | Drama

Spanje 1984. Drama van Nino Quevedo. Met o.a. Angel Alcázar, Nina Ferrer, Paula Molina en Lola Cardona.

De situatie van een groep jonge vrienden waarvan enkelen hun eerste baan trachten te vinden. Een welgemeende maar weinig overtuigende film.

Occhei, occhei

1983 | Drama, Erotiek

Italië 1983. Drama van Claudia Florio. Met o.a. Paula Molina, Giulia Salvatori, Walter Ricciardi, Luigi Laezza en Angel Egido.

Een arbeidster in een wasserette en een kapster dromen van een Amerikaanse levensstijl, maar hun uitdagende houding tegenover hun vriendjes resulteert in vernederende en teleurstellende ervaringen, waarna ze samen de stad verlaten. De in een flatwijk van Rome gesitueerde rumoerige punkfilm is spontaan geregisseerd, maar fietst al te vlot en oppervlakkig over dramatische gezinsconflicten en een groepsaanranding heen. Annie Girardots dochter Salvatori is komisch en vitaal, Molina al te vrijmoedig voor haar rol. De censuurmoeilijkheden in Italië zijn nogal overtrokken voor deze lichtgewicht-film.

Corridas de alegría

1981 | Drama

Spanje 1981. Drama van Gonzalo García Pelayo. Met o.a. Miguel Angel Islesias, Isabel Pisano, Paula Molina en Javier García Pelayo.

Een paar vrienden komen samen om seksuele ervaringen uit te wisselen. Een misbaksel dat pretendeert een verslag te geven van de veranderingen in gewoontes en moraal sinds de dood van Franco.

Opera prima

1979 | Komedie

Spanje/Frankrijk 1979. Komedie van Fernando Trueba. Met o.a. Oscar Ladoire, Paula Molina, Antonio Resines, Kitty Manver en Marisa Paredes.

Een journalist en ex-'68-revolutionair ziet zijn tien jaar jongere nichtje terug dat hij ooit ontmaagd heeft, maar blijkt weinig greep meer te hebben op haar ongecompliceerde vrijheidsbeleving. Ze kan niet veel begrip en geduld meer opbrengen voor zijn ijdele maatschappij- en zelfanalyses. Een verfrissend ironische film over een door een breuk in de historische evolutie heen vergroot generatieconflict, dat wat geïnspireerd lijkt door ANNIE HALL. Ladoire die aan het scenario meeschreef, verlekkert zich als orerende intellectueel al te zeer aan zijn eigen spitse teksten, waardoor hij de regie te vaak tot een passief registreren dwingt en Molina onvoldoende kansen gunt.