Irina Maleeva is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Harddrive

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van James Merendino. Met o.a. Melanie Moore, Matt McCoy, Irina Maleeva, Kristina Fulton en Leo Damian.

Door middel van de computer komen Will en Delilah met elkaar in contact. Ze vertellen elkaar erotische fantasieën en gaan daar volledig in op. Dagelijks zitten de twee achter de computer en raken verslaafd aan elkaar. Wanneer ze hun erotische spelletjes in het echte leven willen voortzetten heeft dat gevaarlijke consequenties

Hard Drive

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van James Merendino. Met o.a. Christina Fulton, Leo Damian, Jane Damian, Angela Davis en Irina Maleeva.

Will (Leo Damian als jonge volwassene) wordt als mega- kindsterretje (Petaros) steenrijk; hij is net een soort RICHIE RICH-Macaulay Culkin, die ondanks het vele geld zich geen raad wist met zijn seksualiteit, en op zeer jonge leeftijd in het huwelijksbootje is gestapt. Via het Internet komt hij in aanraking met een sekswereldje, waarvoor hij in de eerste 25 jaar nog niet rijp is. Bovendien heeft hij een ongezonde moederbinding. Van al deze twijfelachtige zaken die aan waanzin grenzen, komt weinig goeds: moord en doodslag. Scenario-schrijver regisseur Merendino, die weliswaar harde en weinig diep gravende films maakt, heeft zich hier toch vergaloppeerd met het verhaal van hoofdrol Damian, die tevens een der producenten van de film was. Deze direct op video uitgekomen film is niet de moeite waard.

Union City

1980 | Film noir, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1980. Film noir van Mark Reichert. Met o.a. Dennis Lipscomb, Deborah Harry, Irina Maleeva, Everett McGill en Pat Benatar.

Harry - van de rockgroep Blondie - maakt haar dramatisch acteerdebuut als de vrouw van neurotische zakenman Lipscomb die een landloper doodslaat. Deze goedkope film noir is goed vanwege Lipscombs rol en de stemmige, eigenaardige regie.

Kidnap Syndicate

1975 |

1975. Fernando Di Leo. Met o.a. Irina Maleeva, Luc Merenda, Valentina Cortese en James Mason.

Harry - van de rockgroep Blondie - maakt haar dramatisch acteerdebuut als de vrouw van neurotische zakenman Lipscomb die een landloper doodslaat. Deze goedkope film noir is goed vanwege Lipscombs rol en de stemmige, eigenaardige regie.

Piedino il questurino

1974 | Komedie

Italië 1974. Komedie van Franco Lo Cascio. Met o.a. Franco Franchi en Irina Maleeva.

Wat is komedie maken toch moeilijk. Weer zo'n mislukt blijspel dat zelfs geen glimlach tevoorschijn kan roepen. Een politieman brengt herhaaldelijk zijn superieuren in moeilijkheden, omdat ze hun werk klungelig doen.