David Hillenbrand

Regisseur, Scenarist, Producer, Componist

David Hillenbrand is regisseur, scenarist, producer en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Dorm Daze 2

2006 | Komedie

Verenigde Staten 2006. Komedie van David Hillenbrand en Scott Hillenbrand. Met o.a. Patrick Casey, James DeBello, Marieh Delfino, Tony Denman en Marieh Delfino.

Nieuw dieptepunt in de serie National Lampoon-komedies, die ooit (toen acteurs als Chevy Chase er nog in meespeelden) wel degelijk de moeite waard waren. Dorm Daze 2, het volslagen onnodige vervolg op het ook al verschrikkelijke National Lampoon Presents Dorm Daze (2003), is officieel een komedie, maar er valt niets te lachen. Dat hoeft ook niet, want de film is alleen gemaakt om blote borsten en billen te laten zien. En op een cruiseschip vol studenten, wemelt het daar natuurlijk van.

National Lampoon Presents: Dorm Daze

2003 | Komedie

Verenigde Staten 2003. Komedie van Scott Hillenbrand en David Hillenbrand. Met o.a. Marieh Delfino, Worm Miller, Marie Noelle Marquis, Boti Bliss en Tatyana Ali.

Er komt een prostituee opdraven op de campus van de universiteit. De dame is ingehuurd om één van de studenten zijn maagdelijkheid te ontnemen. De student in kwestie ziet liever dat zijn vriendinnetje, die ook op de campus woont, zijn eerste is. Verder zijn de studenten enorm opgewonden over de komst van een Franse uitwisselingsstudente, Dominique genaamd. Als de Française arriveert, ziet men haar aan voor de prostituee en barsten de doldwaze dubbelzinnige grappen los.

King Cobra

1999 | Actiefilm, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van David Hillenbrand en Scott Hillenbrand. Met o.a. Pat Morita, Scott Brandon, Casey Fallo, Hoyt Axton en Joseph Ruskin.

Wanneer een groep wetenschappers een test uitvoert met een experimentele drug die agressie verhoogt, vindt er een ontploffing plaats en een gemuteerde nachtmerrie ontsnapt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Hillenbrand op televisie komt.

Reageer