Scott Schwartz

Acteur

Scott Schwartz is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Fear

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Robert A. Ferretti. Met o.a. Cliff De Young, Kay Lenz, Robert Factor, Scott Schwartz en Frank Stallone.

Een familie op een kampeertochtje wordt geterroriseerd door een groep ontsnapte criminelen, aangevoerd door alweer een psychotische Vietnamveteraan. Overslaan.

Raiders Of The Living Dead

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Samuel M. Sherman. Met o.a. Robert Deveau, Donna Asali, Scott Schwartz, Bob Allen en Bob Sacchetti.

Een verslaggever hoort van een oude bibliothecaresse (Johann, die in 1932 met Boris Karloff in THE MUMMY speelde) dat er zich zombies bevinden in een voormalige gevangenis op een eilandje. Als hij op onderzoek uitgaat, treft hij daar een krankzinnige professesor (Allen) aan die van lijken weer kwalijke ondoden maakt. Na enig wapengekletter met een laser-geweer (van de helpende jonge Schwartz) en de ouderwetse pijl-en-boog (van de waanzinnige prof), kan de toeschouwer met een gerust hart weer over straat van bioscoop naar huis gaan. De film was in 1983 begonnen onder de titel 'Graveyard' door Brett Piper en op de aftiteling nog vermeld wegens 'Aangevangen regie' en gecompleteerd voor kabeltv door de hoog aangeschreven onafhankelijke Sherman.

A Time to Live

1985 | Drama

Verenigde Staten 1985. Drama van Rick Wallace. Met o.a. Liza Minelli, Jeffrey DeMunn, Swoozie Kurtz, Scott Schwartz en Corey Haim.

Minelli in haar tv-filmdebuut. Een magnifieke rol als een moeder die haar met spierdystrofie worstelende zoon moet opvangen. Het gevoelige script van John McGreevey is een bewerking van het ontroerende boek [KL]Intensive Care[KLE] van Mary-Lou Weisman (gespeeld door Minelli). Scenario van John McGreevey. Camerawerk van Fred Murphy.

Kidco

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van Ronald F. Maxwell en Ronald Maxwell. Met o.a. Scott Schwartz, Cinnamon Idles, Tristine Skyler, Elisabeth Gorcey en Mahlon Richmond.

Een aardige film over een ondernemende jonge kerel en zijn kameraden, yuppies-in-opleiding. Typerend voor de jaren 1980, waarin het geld zo'n verschrikkelijk belangrijke rol speelde. In 1982 opgenomen. Naar een waar gebeurde geschiedenis. Het scenario is van Bennett Tramer.

A Christmas Story

1983 | Komedie, Biografie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten/Canada 1983. Komedie van Bob Clark. Met o.a. Peter Billingsley, Darren McGavin, Melinda Dillon, Ian Petrella en Scott Schwartz.

De heerlijke memoires van de humorist Shepherd over zijn jeugd in de jaren 1930-1940, toen hij als kerstcadeautje niets liever wilde krijgen dan zo`n BB-pistool zoals Red Ryder had. Shepherd vertelt in de eerste persoon, terwijl Billingsley hem (heel goed) uitbeeldt als jongetje. Deze film is werkelijk erg leuk voor jong en oud, de sfeer van die tijd is prachtig getroffen. Scenario van Jean Shepherd, Leigh Brown en regisseur Clark. Camerawerk van Reginald H. Morris.

The Toy

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Richard Donner. Met o.a. Richard Pryor, Scott Schwartz, Jackie Gleason, Ned Beatty en Teresa Ganzel.

De alom bewonderde komiek Richard Pryor speelt het 'speeltje' uit de titel. Een miljonair laat zijn zoon zelf een kado uitkiezen en wat neemt de snotaap mee? De conciërge - een journalist in een professionele dip - van het warenhuis, die hem aan het lachen maakt. Tot ieders verbazing slaagt hij er wel in de koele relatie tussen vader en zoon wat op te warmen. Slappe komedie van Lethal Weapon-regisseur Donner is een bewerking van het Franse Le jouet. De jonge Scott Schwartz had later een succesvolle carrière als pornoacteur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Scott Schwartz op televisie komt.

Reageer