Judy Holm

Acteur, Producer

Judy Holm is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Hold Fast

2013 | Jeugdfilm

Canada 2013. Jeugdfilm van Justin Simms. Met o.a. Avery Ash, Douglas Sullivan, Aiden Flynn, Molly Parker en Andy Jones.

Nadat de ouders van de veertienjarige Michael zijn omgekomen, verhuist hij vanuit een pittoresk gehucht aan de Canadese kust naar zijn oom en tante in de stad. Leuk is het niet: oom Ted is een fantasieloze bullebak. Na een stevige ruzie met zijn oom besluit Michael weg te lopen, zijn neef Curtis gaat met hem mee. Het wordt een stoere, avontuurlijke tocht. Prima jeugdfilm over twee aardige, taaie en vindingrijke veertienjarige jongens. Heel geslaagd, dankzij goed spel, een script met vaart, fijne achtergrondmuziek en fraaie beelden van het ruige Newfoundland en Labrador.

The Other Kingdom

1984 | Drama

Canada 1984. Drama van Vic Sarin. Met o.a. Leueen Willoughby, Terence Kelly, Helen Carscallen, Lindsey Connell en Gordon Clapp.

Wethouder Jeff Matthews (Kelly) heeft zich zojuist kandidaat gesteld voor het burgemeesterschap. Zijn vrouw Amy (Willoughby) is hoofdredactrice van een populair vrouwenblad. Hun dochter Chrissie (Connell) gaat naar een Franse school. De toekomst lacht hen toe. Tot Amy op een avond een knobbel voelt in haar borst. Dr. Andrews (Munro), de specialist, stelt een tumor vast en laat haar opnemen in het ziekenhuis om deze te verwijderen en te onderzoeken. De tumor blijkt kwaadaardig te zijn en er hebben reeds uitzaaiingen plaatsgegrepen. Hij schrijft haar chemotherapie voor. Het alternatief is borstamputatie, maar daar is Andrews volstrekt tegenstander van. In het ziekenhuis sluit Amy vriendschap met Ruby (Carscallen), een oude vrouw die eveneens aan kanker leidt. Traag verlopend ziekenhuisdrama dat het leven schetst in een hospitaal en aan elkaar hangt van de clich├ęs. Medelijden kan je onmogelijk voelen voor het hoofdpersonage, daar deze er steeds bijloopt alsof ze een zonnige reportage maakt voor haar magazine. Langdradig scenario met weinig dramatische hoogtepunten van Jeannine Locke. Regisseur Sarin stond zelf in voor de fotografie. Oorspronkelijk uitgezonden in twee delen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Judy Holm op televisie komt.

Reageer