David Cox

Acteur, Editor

David Cox is acteur en editor.
Er zijn 4 films gevonden.

Den of Thieves

2018 | Actie, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 2018. Actie van Christian Gudegast. Met o.a. Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson jr en 50 Cent.

De meest succesvolle bankovervallers van Californië plannen een onmogelijke klus: de nationale bank beroven. 'Big Nick' O'Brien en zijn elite-agenten nemen het niet zo nauw met de regels en zetten alles op alles om de criminelen te stoppen.

Mock Up on Mu

2009 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 2009. Sciencefiction van Craig Baldwin. Met o.a. David Cox en Ed Holmes.

Met een radicale mix van een handvol genres: spionagefilms, sci-fi, Western en zelfs horror plaveit Craig Baldwin zijn Mock Up On Mu tot een montagespeelfilm gebaseerd op (meestal) waargebeurde verhalen uit de Californische na-oorlogse subculturen van raketpioniers, alternatieve religies en de leefstijl van de Beatgeneratie

Kitchen Party

1997 | Drama, Familiefilm

Canada 1997. Drama van Gary Burns. Met o.a. Scott Speedman, Kevin McNulty, Gillian Barber, Sarah Strange en Tygh Runyan.

VVMet de stem van David Brindle.

Extreme Vengeance

1994 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Drama van Roger Zahr. Met o.a. David Cox, Michael De Costa, Tanya George, Lisa Hamilton en Gina Bergee.

Amateuristische actiefilm over een vete tussen een ex- politieman en zijn aartsvijand, een bendeleider. De kwaaie terroriseert het gezin van de goede, de goede vermoordt de mannen van de kwaaie, en meer valt er niet te beleven. Schrijver/regisseur Roger Zahr opereerde vroeger onder de naam Raja Zahr. Het camerawerk is van Edward Zarr.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Cox op televisie komt.

Reageer