David Cox

Acteur, Editor

David Cox is acteur en editor.
Er zijn 5 films gevonden.

Den of Thieves

2018 | Actie, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 2018. Actie van Christian Gudegast. Met o.a. Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson jr en 50 Cent.

De meest succesvolle bankovervallers van Californië plannen een onmogelijke klus: de nationale bank beroven. 'Big Nick' O'Brien en zijn elite-agenten nemen het niet zo nauw met de regels en zetten alles op alles om de criminelen te stoppen.

Mock Up on Mu

2009 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 2009. Sciencefiction van Craig Baldwin. Met o.a. David Cox en Ed Holmes.

Met een radicale mix van een handvol genres: spionagefilms, sci-fi, Western en zelfs horror plaveit Craig Baldwin zijn Mock Up On Mu tot een montagespeelfilm gebaseerd op (meestal) waargebeurde verhalen uit de Californische na-oorlogse subculturen van raketpioniers, alternatieve religies en de leefstijl van de Beatgeneratie

BASEketball

1998 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 1998. Komedie van David Zucker. Met o.a. Trey Parker, Matt Stone, Yasmine Bleeth, Jenny McCarthy en Robert Vaughn.

Trey Parker en Matt Stone zijn beroemd als de scheppers van South Park. Het tweetal werd ingelijfd in de stal van David Zucker, de man achter The Naked Gun-reeks. Op papier zou het anarchisme dat de genoemden gemeen hebben moeten kunnen leiden tot topcomedy, maar in de praktijk bleek dat tegen te vallen. Anti-atleten Joe (Parker) en Doug (Stone) ontdekken bij toeval een voor hen succesvolle combinatie van baseball en basketball en weten het zelfs tot een professionele competitie in die sport te brengen. De vele flauwe (seks)moppen onderweg doen verlangen naar Parker en Stone als schrijvers in plaats van Zucker en co. (IdH/VPRO Gids)

Kitchen Party

1997 | Drama, Familiefilm

Canada 1997. Drama van Gary Burns. Met o.a. Scott Speedman, Kevin McNulty, Gillian Barber, Sarah Strange en Tygh Runyan.

VVMet de stem van David Brindle.

Extreme Vengeance

1994 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Drama van Roger Zahr. Met o.a. David Cox, Michael De Costa, Tanya George, Lisa Hamilton en Gina Bergee.

Amateuristische actiefilm over een vete tussen een ex- politieman en zijn aartsvijand, een bendeleider. De kwaaie terroriseert het gezin van de goede, de goede vermoordt de mannen van de kwaaie, en meer valt er niet te beleven. Schrijver/regisseur Roger Zahr opereerde vroeger onder de naam Raja Zahr. Het camerawerk is van Edward Zarr.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Cox op televisie komt.

Reageer