Koko

Acteur

Koko is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Red Dog

2011 | Komedie, Drama, Familiefilm

Australië/Verenigde Staten 2011. Komedie van Kriv Stenders. Met o.a. Noah Taylor, Rachel Taylor, Josh Lucas, Luke Ford en Arthur Angel.

Tegen het decor van stoffig rode landschappen zwerft een hond met perfecte schutkleur. De viervoeter, alom geliefd in een mijnwerkersstadje in Western Australia, heeft z'n baasje zelf gekozen: buschauffeur John (Lucas). Wanneer die op een dag niet thuis komt, gaat de hond op zoek. Aandoenlijk melodrama over een ondernemend, hartveroverend dier werd gebaseerd op een lokale legende uit de jaren zeventig, opgetekend in een boek van Louis de Bernières. In het West-Australische plaatsje Dampier staat een standbeeld voor de echte Red Dog.

Kokyo kyodai

1995 | Drama

Japan 1995. Drama van Yukinari Hanawa. Met o.a. Xiu Jian, Takahashi Mika, Yamato Yukio, Koko en Ali Ahmed.

Aan de hand van vijf portretjes van randfiguren uit Tokio, schildert regisseur Hanawa maatschappelijke tegenstellingen in de hypermoderne Japanse hoofdstad. We maken kennis met Zhou (Xiu Jian), een onverschillige heler van Chinese afkomst die binnenkort dertig wordt, Kazuo (Yukio) een kunstenaar zonder succes die op zoek is naar zijn vroegere vriendin Koko (Yoko) die echter lonkt naar Zhou omdat Kazuo haar niet meer boeit, en Ali (Ahmed) uit Pakistan die weg is van een winkelmeisje omdat ze hem in de ogen keek (terwijl zij dacht dat hij een winkeldief was). Ondertussen zoekt Kyoko, die uit de provincie afkomstig is en waarop Zhou een oogje heeft, naar de echtgenoot van haar zuster. De film, waarvoor regisseur Hanawa het scenario schreef, werd bekroond met de juryprijs van Fukuoka. Het camerawerk is van Robin Probyn. Deze alternatieve cinema is uitsluitend weggelegd voor fijnproevers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Koko op televisie komt.

Reageer