Billie Piper

Acteur

Billie Piper is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Shadow in the North

2007 | Mysterie, Drama

Verenigd Koninkrijk 2007. Mysterie van John Alexander. Met o.a. Billie Piper, Jared Harris, JJ Feild en David Harewood.

Sally Lockhart wil koste wat kost bewijzen dat de machtige zakenman Axel Bellman schuldig is aan corruptie en fraude. Bellman stelt alles in het werk om dit tegen te gaan.

Mansfield Park

2007 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2007. Drama van Iain B. MacDonald. Met o.a. Billie Piper, Blake Ritson, Hayley Atwell en Joseph Beattie.

Sally Lockhart wil koste wat kost bewijzen dat de machtige zakenman Axel Bellman schuldig is aan corruptie en fraude. Bellman stelt alles in het werk om dit tegen te gaan.

The Ruby in the Smoke

2006 | Drama, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 2006. Drama van Brian Percival. Met o.a. Billie Piper, Julie Walters, JJ Feild, David Harewood en Matt Smith.

Kort voor zijn dood stuurt Sally Lockharts vader haar een geheimzinnige boodschap waar ze helemaal niets van snapt. Als ze op onderzoek uit gaat raakt ze betrokken bij een groot geheim dat om de Robijn van Agrapur lijkt te draaien.

Things to Do Before You're 30

2004 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 2004. Komedie van Simon Shore. Met o.a. Dougray Scott, Jimi Mistry, Emilia Fox, Shaun Parkes en Billie Piper.

Leden van voetbalclub, die bestaat uit twintigers, verzetten zich allemaal op hun eigen manier tegen het volwassen worden.

Taking care: Bella and the boys

-1 | Drama

Verenigd Koninkrijk. Drama van Brian Hill. Met o.a. Freddie Cunliffe en Billie Piper.

De charismatische Lee, de betrouwbare Martin en de slimme Bella groeien samen op in een tehuis in zuid Londen. Wanneer Martin Lee en Bella samen in bed betrapt verandert hun leven echter volledig, want zowel Martin als Lee blijkt iets voor Bella te voelen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Billie Piper op televisie komt.

Reageer