Tamara Baroni

Acteur

Tamara Baroni is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Heisser Mund auf Feuchten Lippen

1975 | Erotiek, Thriller

Zwitserland 1975. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Tamara Baroni, Martina Domingo, Herbert Fux, Margrit Sigel en Ulrich Falk.

Een politieman neemt wraak als hij ontdekt dat zijn vrouw in een beruchte ero/massagesalon iets `bijverdient`. Waardeloze rommel van de seks/porno-fabrikant Dietrich (hier regisserend als Michael Thomas). Overslaan.

Schwarzer Nertz auf zarter Haut

1970 | Misdaad, Erotiek

Zwitserland 1970. Misdaad van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Tamara Baroni, Ederhardt Meichsner, Dieter Krampf en Ute Wilén.

De verwikkelingen rond belangrijke documenten aan boord van een luxe jacht. 'Verwikkelingen' betekent in films als deze: bed-in-bed-uit. Vulgaire rommel van Dietrich, die als Michael Thomas regisseerde.

Die Nichten der Frau Oberst - 2. Teil: mein Bett ist meine Burg

1969 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1969. Komedie van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Kai Fischer, Heidrun van Hoven, Tamara Baroni, Claus Tinney en Michael Maien.

Opnieuw gaat de kolonelsweduwe (Fischer) op zoek naar minnaars voor haar twee voluptueuze nichtjes en opnieuw geeft dit aanleiding tot komische verwikkelingen, misverstanden en frustraties. Zie verder deel 1.

Champagner für Zimmer 17

1969 | Misdaad, Erotiek

Zwitserland/Duitsland 1969. Misdaad van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Thomas Rainer, Herbert Fux, Tamara Baroni, Renate Larsen en Alexander Allerson.

De Duitse zedenpolitie vermoedt dat achter het schoonheidssalon 'Elisabeth' een internationale callgirl-organisatie schuilgaat en dat vermoeden blijkt juist te zijn. Een waardeloze seksthriller van Erwin Dietrich, die als Michael Thomas regisseerde en als Manfred Gregor het scenario schreef.

Die Nichten der Frau Oberst

1968 | Komedie, Erotiek

Italië/Duitsland 1968. Komedie van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Heidrun van Hoven, Tamara Baroni, Kai Fischer, Claus Tinney en Michael Maien.

Een kolonelsweduwe koppelt twee van haar eigen minnaars aan haar beide nichtjes, want die komen veel te kort. De zo ontstane relaties zijn echter tot mislukken gedoemd, waarna de nichtjes bij elkaar troost vinden. Bewerkt naar een verhaal van Guy de Maupassant (die hiermee geheel andere bedoelingen had) houdt de film alleen de uitgangssituatie en de eigennamen overeind voor een stevige Teutoonse seksklucht. Destijds een daverend kassucces in Duitsland (en Nederland) en een jaar later al opgevolgd door een nieuw deel: DIE NICHTEN DER FRAU OBERST - 2. TEIL: MEIN BETT IST MEINE BURG (met een vrijwel identieke plot). Dietrich regisseerde beide delen onder het pseudoniem Michael Thomas. Werd in 1980 nog eens dunnetjes overgedaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tamara Baroni op televisie komt.

Reageer