Noémie Merlant

1988 Acteur

Noémie Merlant (1988) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

À tous les vents du ciel

2016 | Drama

Frankrijk 2016. Drama van Christophe Lioud. Met o.a. Noémie Merlant, Daniel Njo Lobé, Marie-Christine Barrault, Naomi Amarger en Coline D'Inca.

Elles... Les filles du Plessis

2016 | Drama

Frankrijk 2016. Drama van Bénédicte Delmas. Met o.a. Sandrine Bonnaire en Noémie Merlant.

In 1972 gaan de bewoonsters van het Château de la Solitude, dan tehuis annex huishoudschool voor bezwangerde minderjarige meisjes in de gemeente Le Plessis-Robinson ten zuidwesten van Parijs, in hongerstaking. Ze eisen zelfbeschikkingsrecht en het mogen hervatten van hun eigenlijke opleiding. Simone de Beauvoir wordt hun mediale pleitbezorgster. De treurige episode wordt gedramatiseerd in deze helaas pijnlijk over-/ondergeacteerde, pathetisch-artificiële tv-productie die bij zijn première op France 3 een kijkcijfertopper was. Bonnaire, alweer enige jaren Franse-telefilm-habituée, zet haar moeilijkgezicht nergens af.

Les héritiers

2014 | Drama

Frankrijk 2014. Drama van Marie-Castille Mention-Schaar. Met o.a. Ariane Ascaride, Ahmed Dramé en Noémie Merlant.

Anne Gueguen geeft les op het Leon Blum Lyceum in een voorstad van Parijs. Haar positieve inslag en onuitputbaar enthousiasme zorgen ervoor dat ze als enige van de docenten nog wat overwicht heeft op de moeilijkste groep van de school - een multiculturele verzameling leerlingen die netjes uiteen valt in bekende stereotypen. De op ware gebeurtenissen gebaseerde film kent enkele mooie momenten, waaronder een ontroerende scène waarin een overlevende van Auschwitz vertelt over zijn ervaringen, maar is filmisch verder weinig opzienbarend.

Le voyage de monsieur Perrichon

2014 | Komedie

Frankrijk 2014. Komedie van Eric Lavaine. Met o.a. Didier Bourdon, Nathalie Cerda en Noémie Merlant.

1860. Mijnheer Perrichon, een mondaine, ijdele, zelfvoldane en opportunistische middenklasser gaat met pensioen. Bij deze gelegenheid neemt hij zijn vrouw en dochter Henriette mee op een reis naar de Mont Blanc. Daniel en Armand, twee aanbidders, volgen hen tot de berghut en zorgen zo voor een levendig verblijf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Noémie Merlant op televisie komt.

Reageer