Kiely Williams

Acteur

Kiely Williams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Cheetah Girls: One World

2008 | Familiefilm, Musical, Komedie

Verenigde Staten 2008. Familiefilm van Paul Hoen. Met o.a. Adrienne Bailon, Sabrina Bryan, Kiely Williams en Roshan Seth.

Chanel, Dorinda en Aqua zijn de Cheetah Girls. Ze reizen af naar India om in een Bollywoodfilm te gaan spelen. Hier komen ze erachter dat er niet voor ieder van hen een rol in de film is weggelegd en dat ze het tegen elkaar zullen moeten opnemen. Betekent dit het einde van de Cheetah Girls?

The Cheetah Girls 2

2006 | Musical, Drama, Muziek

Verenigde Staten 2006. Musical van Kenny Ortega. Met o.a. Raven-Symoné, Adrienne Bailon, Sabrina Bryan, Kiely Williams en Golan Yosef.

Galleria vertrekt samen met haar meidengroep naar Barcelona om mee te doen aan een muziekfestival. Hier ontmoet de groep Marisol, een getalenteerde solozangeres, en haar moeder die tevens haar manager is. Ook ontmoeten ze een knappe, jonge tangodanser, Joaquin, die verliefd wordt op Dorinda. De relatie van de meidengroep komt door alles wat ze meemaken flink onder druk te staan en al helemaal als blijkt dat ze één van de strenge festivalregels hebben verbroken. Zal de droom van de Cheetah's om beroemd te worden nog wel uitkomen?

The Cheetah Girls

2003 | Komedie

Verenigde Staten 2003. Komedie van Oz Scott. Met o.a. Kiely Williams, Adrienne Bailon en Raven-Symoné.

The Cheetah Girls zijn vier jonge meiden die zich een weg door het leven zingen en dansen in de hoop een platencontract te veroveren. Uiteindelijk lukt dit ze, maar dan komen ze al snel in de problemen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kiely Williams op televisie komt.

Reageer