Rena Bergen

Acteur

Rena Bergen is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Und Sie geniessen die Liebe

1976 | Erotiek

Duitsland 1976. Erotiek van Jonny Wyder. Met o.a. Remus Peets, Günter Notthoff, Rena Bergen, Heidi Kappler en Brigitte Boore.

Een juist uit de gevangenis ontslagen man vervalt in zijn oude stiel: bemiddelde dames geld aftroggelen met charme en seks. Voor de pornografische versie van deze film kan men bij 8mm-verkoopadressen terecht.

Das Sündige Bett

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Heidrun Hankammer, Knut Reschke, Artur Binder, Waltraud Habicht en Judith Fritsch.

Een jong paartje koopt een antiek tweepersoonsbed. Terwijl zij het over straat naar huis slepen, haalt het bed (!) herinneringen op, die terug gaan tot de keizertijd onder Wilhelm II. Een film met uiterst vermoeiende en bijzonder eentonige seksavonturen. Bovendien schuilt er iets vaaglijk weerzinwekkends in een bed met een geheugen.

Zum zweiten Frühstück Liebe

1972 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1972. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Barbara Berent, Inge Steinbach, Ewa Strömberg, Ingrid Steeger en Marlene Rahn.

Opnieuw vindt een journalist aanleiding het gedrag van zogenaamde 'groene weduwen' te bestuderen en ons deelgenoot van zijn bevindingen te maken. Met ziet een volledig te verwaarlozen puinhoop.

Mädchen mit offenen Lippen

1972 | Erotiek

Zwitserland 1972. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Nadine De Rangot, Margit Siegel, Alexander Miller, Rena Bergen en Carlo Monti.

Op een gemengd internaat moet een opstel worden geschreven over 'voorspel in de seksualiteit' met daarin eigen ervaringen verwerkt. Men gaat dadelijk aan de slag. Een nieuw staaltje puberale seksnonsens van producent Dietrich, die als Michael Thomas regisseerde en als Manfred Gregor deze rommel bijeen schreef.

Frühreife Betthäschen

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Gaby Heinecke, Doris Henke, Rita Koslowski, Monika Koslowski en Rainer Peetz.

's Zomers zitten de Duitse watersportcentra boordevol met seksueel geobsedeerde jongelui. Deze film laat zien waar zij zich het liefst mee bezighouden.

Blutjunge Masseusen

1972 | Erotiek

Zwitserland 1972. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Rena Bergen, Nadine de Rangot en Karin Hoffmann.

Een reisbureau stuurt voluptueuze meisjes naar diverse vakantieoorden om toeristen in seksueel opzicht bezig te houden. Seksrommel van Dietrich, die regisseerde onder pseudoniem Michael Thomas.

Blutjunge Verführerinnen

1971 | Erotiek

Duitsland/Zwitserland 1971. Erotiek van Erwin C. Dietrich. Met o.a. Evelyne Traeger, Ingrid Steeger, Rena Bergen, Klaus Jurichs en Andreas Mannkopf.

De film toont aan de hand van een vijftal voorbeelden waarom het jonge, moderne meisje zo rusteloos is en wat haar bezig houdt. Dit blijkt in alle gevallen seks te zijn. Te verwaarlozen troep van de producent Dietrich, die onder het pseudoniem Michael Thomas regisseerde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rena Bergen op televisie komt.

Reageer